Because of that War
%
83

Because of that War

Kijk Because of that War

Moeite met waar je nou Because of that War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An affecting 'talking heads' documentary which traces the stories of four Israelis: Yehuda Poliker and Ya'acov Gilad, two rock musicians bound together not only by their music, but also by their common experience as the offspring of survivors of the Nazi extermination camps; and those survivors themselves - Yehuda's father Jacko (from Salonika, taken to Treblinka), and Yaakov's mother Halina (from Warsaw, taken to Auschwitz as a teenager).

Regisseur en acteurs

 • Orna Ben-Dor Niv portait

  Orna Ben-Dor Niv

  Director

 • Halina Birnbaum portait

  Halina Birnbaum

  Actor

 • Ya'ackov Gilad portait

  Ya'ackov Gilad

  Actor

 • Jacko Poliker portait

  Jacko Poliker

  Actor

 • Yehuda Poliker portait

  Yehuda Poliker

  Actor

Because of that War

Wil je Because of that War kijken? De movie van Orna Ben-Dor Niv uit 1989 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Because of that War op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Because of that War met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Because of that War downloaden

Het downloaden van Because of that War is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Because of that War ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Because of that War streamen

Het streamen van Because of that War heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Because of that War online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Because of that War kijkt. Ideaal!

Because of that War torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Because of that War. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Because of that War trailer

Bekijk eerst even de trailer van Because of that War voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.