Puisque nous sommes nés
%
77

Puisque nous sommes nés

Nu kijken

Kijk Puisque nous sommes nés

Moeite met waar je nou Puisque nous sommes nés moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Puisque nous sommes nés

Samenvatting

Twee straatarme jongens in Brazilië worden gevolgd: Cocada, 13, die na de moord op zijn vader in een oude vrachtwagen slaapt, en de 14-jarige Nego, die met zijn (half)broers en -zussen in een sloppenwijk woont. Ze hangen rond op een groot tankstation aan een doorgaande weg en verdienen wat bij met klusjes. Ze ritselen en profiteren van de goedheid of onachtzaamheid van de passanten. Beiden hebben dromen over een wereld elders, die dankzij een goedhartige vrachtwagenchauffeur en een godsdienstfanaat misschien wel eens zouden kunnen uitkomen. De twee jongens filosoferen over hun toekomst op het tankstation, dat voor hen beiden het symbool voor 'elders' is.

Regisseur en acteurs

  • Jean-Pierre Duret portrait

    Jean-Pierre Duret

    Director

  • Andréa Santana portrait

    Andréa Santana

    Director

Puisque nous sommes nés

Wil je Puisque nous sommes nés kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Puisque nous sommes nés streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Puisque nous sommes nés niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Puisque nous sommes nés zelfs gratis bekijken.

Puisque nous sommes nés downloaden

Wil je Puisque nous sommes nés ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Puisque nous sommes nés overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Puisque nous sommes nés torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Puisque nous sommes nés is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Puisque nous sommes nés trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Puisque nous sommes nés de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.