Puisque nous sommes nès
%
77

Puisque nous sommes nès

Kijk Puisque nous sommes nès

Moeite met waar je nou Puisque nous sommes nès moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twee straatarme jongens in Brazilië worden gevolgd: Cocada, 13, die na de moord op zijn vader in een oude vrachtwagen slaapt, en de 14-jarige Nego, die met zijn (half)broers en -zussen in een sloppenwijk woont. Ze hangen rond op een groot tankstation aan een doorgaande weg en verdienen wat bij met klusjes. Ze ritselen en profiteren van de goedheid of onachtzaamheid van de passanten. Beiden hebben dromen over een wereld elders, die dankzij een goedhartige vrachtwagenchauffeur en een godsdienstfanaat misschien wel eens zouden kunnen uitkomen. De twee jongens filosoferen over hun toekomst op het tankstation, dat voor hen beiden het symbool voor 'elders' is.

Regisseur en acteurs

  • Jean-Pierre Duret portrait

    Jean-Pierre Duret

    Director

  • Andréa Santana portrait

    Andréa Santana

    Director

Puisque nous sommes nès

Puisque nous sommes nès streamen

Puisque nous sommes nès streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Puisque nous sommes nès downloaden

Zin om Puisque nous sommes nès te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Puisque nous sommes nès te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Puisque nous sommes nès torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Puisque nous sommes nès makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Puisque nous sommes nès trailer

Wil je er zeker van zijn dat Puisque nous sommes nès jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.