Puisque nous sommes nés
%
77

Puisque nous sommes nés

Kijk Puisque nous sommes nés

Moeite met waar je nou Puisque nous sommes nés moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twee straatarme jongens in Brazilië worden gevolgd: Cocada, 13, die na de moord op zijn vader in een oude vrachtwagen slaapt, en de 14-jarige Nego, die met zijn (half)broers en -zussen in een sloppenwijk woont. Ze hangen rond op een groot tankstation aan een doorgaande weg en verdienen wat bij met klusjes. Ze ritselen en profiteren van de goedheid of onachtzaamheid van de passanten. Beiden hebben dromen over een wereld elders, die dankzij een goedhartige vrachtwagenchauffeur en een godsdienstfanaat misschien wel eens zouden kunnen uitkomen. De twee jongens filosoferen over hun toekomst op het tankstation, dat voor hen beiden het symbool voor 'elders' is.

Regisseur en acteurs

  • Jean-Pierre Duret portrait

    Jean-Pierre Duret

    Director

  • Andréa Santana portrait

    Andréa Santana

    Director

Puisque nous sommes nés

Benieuwd naar Puisque nous sommes nés? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Puisque nous sommes nés kunt bekijken.

Puisque nous sommes nés streamen

Wil je Puisque nous sommes nés streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Puisque nous sommes nés gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Puisque nous sommes nés downloaden

movies als Puisque nous sommes nés kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Puisque nous sommes nés. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Puisque nous sommes nés. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Puisque nous sommes nés torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Puisque nous sommes nés te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Puisque nous sommes nés trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Puisque nous sommes nés je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!