Becoming Astrid

Becoming Astrid

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Becoming Astrid

Moeite met waar je nou Becoming Astrid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Becoming Astrid

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen Becoming Astrid draait?

Samenvatting

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Regisseur en acteurs

 • Pernille Fischer Christensen portrait

  Pernille Fischer Christensen

  Director

 • Alba August portrait

  Alba August

  Actor

 • Trine Dyrholm portrait

  Trine Dyrholm

  Actor

 • Magnus Krepper portrait

  Magnus Krepper

  Actor

 • Maria Bonnevie portrait

  Maria Bonnevie

  Actor

Trailers

Becoming Astrid

Benieuwd naar Becoming Astrid? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Becoming Astrid draait.

Becoming Astrid in de bioscoop

Becoming Astrid draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Becoming Astrid.

Becoming Astrid streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Becoming Astrid te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Becoming Astrid een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Becoming Astrid zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Becoming Astrid torrent

Op zoek naar een torrent van Becoming Astrid? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Becoming Astrid zonder zorgen.

Becoming Astrid downloaden

Als Becoming Astrid binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Becoming Astrid trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Becoming Astrid de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.