Becoming Astrid

Becoming Astrid

Bekijk de trailer

Kijk Becoming Astrid

Moeite met waar je nou Becoming Astrid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 29-11-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Regisseur en acteurs

 • Pernille Fischer Christensen portrait

  Pernille Fischer Christensen

  Director

 • Alba August portrait

  Alba August

  Actor

 • Trine Dyrholm portrait

  Trine Dyrholm

  Actor

 • Magnus Krepper portrait

  Magnus Krepper

  Actor

 • Maria Bonnevie portrait

  Maria Bonnevie

  Actor

Trailers

Becoming Astrid

Wil je Becoming Astrid kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Becoming Astrid streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Becoming Astrid niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Becoming Astrid zelfs gratis bekijken.

Becoming Astrid downloaden

Wil je Becoming Astrid ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Becoming Astrid overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Becoming Astrid torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Becoming Astrid is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Becoming Astrid trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Becoming Astrid de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.