Becoming Astrid

Becoming Astrid

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Becoming Astrid

Moeite met waar je nou Becoming Astrid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Becoming Astrid

Samenvatting

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Regisseur en acteurs

 • Pernille Fischer Christensen portrait

  Pernille Fischer Christensen

  Director

 • Alba August portrait

  Alba August

  Actor

 • Trine Dyrholm portrait

  Trine Dyrholm

  Actor

 • Magnus Krepper portrait

  Magnus Krepper

  Actor

 • Maria Bonnevie portrait

  Maria Bonnevie

  Actor

Trailers

Becoming Astrid

Wil je Becoming Astrid kijken? De movie van Pernille Fischer Christensen uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Becoming Astrid op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Becoming Astrid met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Becoming Astrid downloaden

Het downloaden van Becoming Astrid is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Becoming Astrid ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Becoming Astrid streamen

Het streamen van Becoming Astrid heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Becoming Astrid online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Becoming Astrid kijkt. Ideaal!

Becoming Astrid torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Becoming Astrid. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Becoming Astrid trailer

Bekijk eerst even de trailer van Becoming Astrid voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.