Over the Hedge
%
68

Over the Hedge

Nu kijken

Kijk Over the Hedge

Moeite met waar je nou Over the Hedge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Over the Hedge

Samenvatting

A group of hungry critters led by RJ the raccoon (Bruce Willis) plot to make their way over a giant hedge that was built to separate the woodland animals from their usual treasure trove of snack food. The gang sets out to overcome the new divide in hopes of pleasing a hungry bear and themselves.

Regisseur en acteurs

 • Tim Johnson portrait

  Tim Johnson

  director

 • Karey Kirkpatrick portrait

  Karey Kirkpatrick

  director

 • Catherine O'Hara portrait

  Catherine O'Hara

  actor

 • Eugene Levy portrait

  Eugene Levy

  actor

 • Allison Janney portrait

  Allison Janney

  actor

 • Thomas Haden Church portrait

  Thomas Haden Church

  actor

 • Nick Nolte portrait

  Nick Nolte

  actor

 • William Shatner portrait

  William Shatner

  actor

 • Wanda Sykes portrait

  Wanda Sykes

  actor

 • Steve Carell portrait

  Steve Carell

  actor

 • Garry Shandling portrait

  Garry Shandling

  actor

 • Bruce Willis portrait

  Bruce Willis

  actor

Over the Hedge

Benieuwd naar Over the Hedge? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Over the Hedge draait.

Over the Hedge in de bioscoop

Over the Hedge draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Over the Hedge.

Over the Hedge streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Over the Hedge te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Over the Hedge een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Over the Hedge zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Over the Hedge torrent

Op zoek naar een torrent van Over the Hedge? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Over the Hedge zonder zorgen.

Over the Hedge downloaden

Als Over the Hedge binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Over the Hedge trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Over the Hedge de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.