Beesten bij de Buren
%
68

Beesten bij de Buren

Nu kijken

Kijk Beesten bij de Buren

Moeite met waar je nou Beesten bij de Buren moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beesten bij de Buren

Samenvatting

A group of hungry critters led by RJ the raccoon (Bruce Willis) plot to make their way over a giant hedge that was built to separate the woodland animals from their usual treasure trove of snack food. The gang sets out to overcome the new divide in hopes of pleasing a hungry bear and themselves.

Regisseur en acteurs

 • Tim Johnson portrait

  Tim Johnson

  director

 • Karey Kirkpatrick portrait

  Karey Kirkpatrick

  director

 • Catherine O'Hara portrait

  Catherine O'Hara

  actor

 • Eugene Levy portrait

  Eugene Levy

  actor

 • Allison Janney portrait

  Allison Janney

  actor

 • Thomas Haden Church portrait

  Thomas Haden Church

  actor

 • Nick Nolte portrait

  Nick Nolte

  actor

 • William Shatner portrait

  William Shatner

  actor

 • Wanda Sykes portrait

  Wanda Sykes

  actor

 • Steve Carell portrait

  Steve Carell

  actor

 • Garry Shandling portrait

  Garry Shandling

  actor

 • Bruce Willis portrait

  Bruce Willis

  actor

Beesten bij de Buren

Wil je Beesten bij de Buren kijken? De movie vanuit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beesten bij de Buren op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beesten bij de Buren met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beesten bij de Buren downloaden

Het downloaden van Beesten bij de Buren is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beesten bij de Buren ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beesten bij de Buren streamen

Het streamen van Beesten bij de Buren heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beesten bij de Buren online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beesten bij de Buren kijkt. Ideaal!

Beesten bij de Buren torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beesten bij de Buren. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beesten bij de Buren trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beesten bij de Buren voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.