Beestenboot
%
58

Beestenboot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beestenboot

Moeite met waar je nou Beestenboot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beestenboot

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Dave en zijn zoon Finny zijn Nestertjes, een zeer zeldzaam dierenras dat nergens goed voor schijnt te zijn. Wanneer het gerucht de ronde doet dat een zondvloed de hele aarde onder water zal zetten, slaan ze op de vlucht. Er is een grote beestenboot gebouwd waarop alle dieren die hun nut voor het dierenrijk kunnen bewijzen een plaatsje krijgen en zo de zondvloed zullen kunnen overleven. Dave en Finny geraken op tijd tot bij de boot, maar hoe bewijs je als Nestorian dat je nuttig bent? Met een list geraken onze helden toch op de boot, maar wanneer die eindelijk vertrekt, vallen Finny en zijn nieuwe vriendinnetje Leah overboord. Ze zijn nu helemaal alleen op de wereld en de zondvloed komt steeds dichterbij, maar Finny en Leah blijven niet bij de pakken zitten. Beestenboot is een grappige avonturenfilm waarin moed en vriendschap uiteindelijk alle problemen overwinnen.

Regisseur en acteurs

 • Toby Genkel portrait

  Toby Genkel

  Director

 • Sean McCormack portrait

  Sean McCormack

  Director

 • Tara Flynn portrait

  Tara Flynn

  Hazel (voice)

 • Alan Stanford portrait

  Alan Stanford

  Lion (voice)

 • Martin Sheen portait

  Martin Sheen

  Lion (USA English version, voice)

 • Amy Grant portait

  Amy Grant

  Hazel (USA English version, voice)

 • Patrick Fitzsymons portait

  Patrick Fitzsymons

  Tanglefoot, Mr. Guard, Siberian Tiger (voice)

Trailers

Beestenboot

Benieuwd naar Beestenboot? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Beestenboot kunt bekijken.

Beestenboot streamen

Wil je Beestenboot streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Beestenboot gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Beestenboot downloaden

movies als Beestenboot kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Beestenboot. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beestenboot. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Beestenboot torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Beestenboot te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Beestenboot trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Beestenboot je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!