Beestenboot
%
58

Beestenboot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beestenboot

Moeite met waar je nou Beestenboot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beestenboot

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Dave en zijn zoontje Finny (8) zijn Nestertjes, een vreemd dierenras dat nergens goed voor schijnt te zijn. Als Dave van Finny hoort dat de aarde binnenkort onder water komt te staan en alle dieren samen moeten komen voor een grote reddingsoperatie, moet hij daar flink om lachen. Maar het lachen vergaat hem snel wanneer blijkt dat de overstroming er daadwerkelijk aankomt. Met de hulp van de carnivoren Hazel en haar dochter Leah weten Dave en Finny op de ark te komen die alle dieren moet redden. Maar wanneer deze op het punt staat te vertrekken, vallen Finny en Leah van boord. De kinderen zijn nu alleen en het gevecht om te overleven begint. Het onwaarschijnlijke duo begint een avontuurlijke tocht vol uitdagingen en verrassingen om zich te redden van het wassende water.

Regisseur en acteurs

 • Toby Genkel portrait

  Toby Genkel

  Director

 • Sean McCormack portrait

  Sean McCormack

  Director

 • Tara Flynn portrait

  Tara Flynn

  Hazel (voice)

 • Alan Stanford portrait

  Alan Stanford

  Lion (voice)

 • Martin Sheen portait

  Martin Sheen

  Lion (USA English version, voice)

 • Amy Grant portait

  Amy Grant

  Hazel (USA English version, voice)

 • Patrick Fitzsymons portait

  Patrick Fitzsymons

  Tanglefoot, Mr. Guard, Siberian Tiger (voice)

Trailers

Beestenboot

Zin om Beestenboot lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beestenboot te bekijken voor je op een rijtje.

Beestenboot downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beestenboot downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beestenboot. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beestenboot er ook in SD heel goed uit.

Beestenboot streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beestenboot net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beestenboot hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beestenboot helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beestenboot torrent

Denk je dat je om Beestenboot te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beestenboot trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beestenboot de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.