Beethoven's 5th
%
40

Beethoven's 5th

Kijk Beethoven's 5th

Moeite met waar je nou Beethoven's 5th moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

From Wikipedia, the free encyclopedia. When Sara takes Beethoven to spend summer vacation with wacky Uncle Freddie in an old mining town, the mischievous canine "digs up" the missing clue to a legendary hidden fortune of Rita and Moe Selig. Now everybody wants to be the dog's best friend as his discovery unleashes a frenzy of treasure hunting among the community's cast of kooky creatures. With help from Uncle Freddie and Garrett (a friend or maybe more), Sara and Beethoven try to help uncover a secret that has been in the crazy little town for years. Description above from the Wikipedia article Beethoven's 5th (film), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Regisseur en acteurs

 • Mark Griffiths portrait

  Mark Griffiths

  Director

 • Dave Thomas portait

  Dave Thomas

  Freddy Kablinski

 • Faith Ford portait

  Faith Ford

  Julie Dempsey

 • Daveigh Chase portait

  Daveigh Chase

  Sara Newton

 • Tom Poston portait

  Tom Poston

  John Giles / Selig

 • Katherine Helmond portait

  Katherine Helmond

  Crazy Cora Wilkens

 • Sammy Kahn portrait

  Sammy Kahn

  Garrett

 • Richard Riehle portait

  Richard Riehle

  Vaughn Carter

 • Clint Howard portait

  Clint Howard

  Owen Tuttle

 • Kathy Griffin portait

  Kathy Griffin

  Evie Kling

 • John Larroquette portait

  John Larroquette

  Mayor Harold Herman

 • Rodman Flender portrait

  Rodman Flender

  Moe Selig

 • Rick Dean portait

  Rick Dean

  Stu

 • Mary Jo Catlett portait

  Mary Jo Catlett

  Sweet Grandmother

 • Maria Ford portait

  Maria Ford

  Pretty Town Woman

Beethoven's 5th

Wil je Beethoven's 5th kijken? De movie van Mark Griffiths uit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beethoven's 5th op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beethoven's 5th met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beethoven's 5th downloaden

Het downloaden van Beethoven's 5th is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beethoven's 5th ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beethoven's 5th streamen

Het streamen van Beethoven's 5th heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beethoven's 5th online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beethoven's 5th kijkt. Ideaal!

Beethoven's 5th torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beethoven's 5th. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beethoven's 5th trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beethoven's 5th voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.