Beethoven's 5th
%
40

Beethoven's 5th

Nu kijken

Kijk Beethoven's 5th

Moeite met waar je nou Beethoven's 5th moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beethoven's 5th

Samenvatting

From Wikipedia, the free encyclopedia. When Sara takes Beethoven to spend summer vacation with wacky Uncle Freddie in an old mining town, the mischievous canine "digs up" the missing clue to a legendary hidden fortune of Rita and Moe Selig. Now everybody wants to be the dog's best friend as his discovery unleashes a frenzy of treasure hunting among the community's cast of kooky creatures. With help from Uncle Freddie and Garrett (a friend or maybe more), Sara and Beethoven try to help uncover a secret that has been in the crazy little town for years. Description above from the Wikipedia article Beethoven's 5th (film), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.

Regisseur en acteurs

 • Mark Griffiths portrait

  Mark Griffiths

  Director

 • Dave Thomas portait

  Dave Thomas

  Freddy Kablinski

 • Faith Ford portait

  Faith Ford

  Julie Dempsey

 • Daveigh Chase portait

  Daveigh Chase

  Sara Newton

 • Tom Poston portait

  Tom Poston

  John Giles / Selig

 • Katherine Helmond portait

  Katherine Helmond

  Crazy Cora Wilkens

 • Sammy Kahn portrait

  Sammy Kahn

  Garrett

 • Richard Riehle portait

  Richard Riehle

  Vaughn Carter

 • Clint Howard portait

  Clint Howard

  Owen Tuttle

 • Kathy Griffin portait

  Kathy Griffin

  Evie Kling

 • John Larroquette portait

  John Larroquette

  Mayor Harold Herman

 • Rodman Flender portrait

  Rodman Flender

  Moe Selig

 • Rick Dean portait

  Rick Dean

  Stu

 • Mary Jo Catlett portait

  Mary Jo Catlett

  Sweet Grandmother

 • Maria Ford portait

  Maria Ford

  Pretty Town Woman

Beethoven's 5th

Zin om Beethoven's 5th lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beethoven's 5th te bekijken voor je op een rijtje.

Beethoven's 5th downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beethoven's 5th downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beethoven's 5th. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beethoven's 5th er ook in SD heel goed uit.

Beethoven's 5th streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beethoven's 5th net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beethoven's 5th hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beethoven's 5th helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beethoven's 5th torrent

Denk je dat je om Beethoven's 5th te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beethoven's 5th trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beethoven's 5th de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.