Beethoven's Christmas Adventure
%
46

Beethoven's Christmas Adventure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beethoven's Christmas Adventure

Moeite met waar je nou Beethoven's Christmas Adventure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beethoven's Christmas Adventure

Samenvatting

'Tis the season to celebrate with everyone's favorite St. Bernard, Beethoven, in an all-new, heartwarming holiday adventure where the hilarious canine speaks for the first time! When Henry the elf (Kyle Massey, TV's That's So Raven) flees the North Pole with Santa's sleigh and his magical bag of toys, he crash-lands the precious cargo in a suburban neighborhood tree. But when the bag ends up in the wrong hands, it's up to heroic Beethoven and his teenage pal, Mason (Munro Chambers, TV's Degrassi: The Next Generation), to rescue Henry, fetch Santa's toys and save Christmas for children everywhere. Featuring an all-star cast, including Tom Arnold as the voice of Beethoven, it's a barking good time for the whole family! 2011 Universal Studios. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • John Putch portrait

  John Putch

  director

 • Tom Arnold portrait

  Tom Arnold

  actor

 • John Cleese portrait

  John Cleese

  actor

 • Curtis Armstrong portrait

  Curtis Armstrong

  actor

 • John O'Hurley portrait

  John O'Hurley

  actor

 • Robert Picardo portrait

  Robert Picardo

  actor

 • Kim Rhodes portrait

  Kim Rhodes

  actor

 • Munro Chambers portrait

  Munro Chambers

  actor

 • Kyle Massey portrait

  Kyle Massey

  actor

Trailers

Beethoven's Christmas Adventure

Wil je Beethoven's Christmas Adventure kijken? De movie vanuit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beethoven's Christmas Adventure op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beethoven's Christmas Adventure met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beethoven's Christmas Adventure downloaden

Het downloaden van Beethoven's Christmas Adventure is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beethoven's Christmas Adventure ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beethoven's Christmas Adventure streamen

Het streamen van Beethoven's Christmas Adventure heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beethoven's Christmas Adventure online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beethoven's Christmas Adventure kijkt. Ideaal!

Beethoven's Christmas Adventure torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beethoven's Christmas Adventure. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beethoven's Christmas Adventure trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beethoven's Christmas Adventure voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.