Beethoven's Christmas Adventure
%
46

Beethoven's Christmas Adventure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beethoven's Christmas Adventure

Moeite met waar je nou Beethoven's Christmas Adventure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beethoven's Christmas Adventure

Samenvatting

'Tis the season to celebrate with everyone's favorite St. Bernard, Beethoven, in an all-new, heartwarming holiday adventure where the hilarious canine speaks for the first time! When Henry the elf (Kyle Massey, TV's That's So Raven) flees the North Pole with Santa's sleigh and his magical bag of toys, he crash-lands the precious cargo in a suburban neighborhood tree. But when the bag ends up in the wrong hands, it's up to heroic Beethoven and his teenage pal, Mason (Munro Chambers, TV's Degrassi: The Next Generation), to rescue Henry, fetch Santa's toys and save Christmas for children everywhere. Featuring an all-star cast, including Tom Arnold as the voice of Beethoven, it's a barking good time for the whole family! 2011 Universal Studios. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • John Putch portrait

  John Putch

  director

 • Tom Arnold portrait

  Tom Arnold

  actor

 • John Cleese portrait

  John Cleese

  actor

 • Curtis Armstrong portrait

  Curtis Armstrong

  actor

 • John O'Hurley portrait

  John O'Hurley

  actor

 • Robert Picardo portrait

  Robert Picardo

  actor

 • Kim Rhodes portrait

  Kim Rhodes

  actor

 • Munro Chambers portrait

  Munro Chambers

  actor

 • Kyle Massey portrait

  Kyle Massey

  actor

Trailers

Beethoven's Christmas Adventure

Zin om Beethoven's Christmas Adventure lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beethoven's Christmas Adventure te bekijken voor je op een rijtje.

Beethoven's Christmas Adventure downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beethoven's Christmas Adventure downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beethoven's Christmas Adventure. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beethoven's Christmas Adventure er ook in SD heel goed uit.

Beethoven's Christmas Adventure streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beethoven's Christmas Adventure net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beethoven's Christmas Adventure hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beethoven's Christmas Adventure helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beethoven's Christmas Adventure torrent

Denk je dat je om Beethoven's Christmas Adventure te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beethoven's Christmas Adventure trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beethoven's Christmas Adventure de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.