Before I Go to Sleep
%
63

Before I Go to Sleep

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Before I Go to Sleep

Moeite met waar je nou Before I Go to Sleep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Before I Go to Sleep

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Na een ongeluk van tien jaar geleden, wordt Christine Lucas iedere ochtend wakker zonder zich iets van haar leven te kunnen herinneren. Van haar zorgzame man Ben hoort ze elke dag wie en waar ze is. Christine gaat in het geheim naar de psycholoog dr. Nasch, die haar aanraadt om een videodagboek bij te houden.

Regisseur en acteurs

 • Rowan Joffe portrait

  Rowan Joffe

  Director

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Christine Lucas

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Ben Lucas

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Dr. Nash

 • Anne-Marie Duff portait

  Anne-Marie Duff

  Claire

 • Jing Lusi portait

  Jing Lusi

  Nurse Kate

 • Dean-Charles Chapman portait

  Dean-Charles Chapman

  Adam

 • Adam Levy portait

  Adam Levy

  Husband

 • Ben Crompton portait

  Ben Crompton

  Warehouse Caretaker

 • Flynn MacArthur portrait

  Flynn MacArthur

  Boy in Dream

 • Gabriel Strong portrait

  Gabriel Strong

  Boy on Bike

Trailers

Before I Go to Sleep

Benieuwd naar Before I Go to Sleep? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Before I Go to Sleep kunt bekijken.

Before I Go to Sleep streamen

Wil je Before I Go to Sleep streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Before I Go to Sleep gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Before I Go to Sleep downloaden

movies als Before I Go to Sleep kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Before I Go to Sleep. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Before I Go to Sleep. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Before I Go to Sleep torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Before I Go to Sleep te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Before I Go to Sleep trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Before I Go to Sleep je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!