Before I Go to Sleep
%
63

Before I Go to Sleep

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Before I Go to Sleep

Moeite met waar je nou Before I Go to Sleep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Before I Go to Sleep

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Na een ongeluk van tien jaar geleden, wordt Christine Lucas iedere ochtend wakker zonder zich iets van haar leven te kunnen herinneren. Van haar zorgzame man Ben hoort ze elke dag wie en waar ze is. Christine gaat in het geheim naar de psycholoog dr. Nasch, die haar aanraadt om een videodagboek bij te houden.

Regisseur en acteurs

 • Rowan Joffe portrait

  Rowan Joffe

  Director

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Christine Lucas

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Ben Lucas

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Dr. Nash

 • Anne-Marie Duff portait

  Anne-Marie Duff

  Claire

 • Jing Lusi portait

  Jing Lusi

  Nurse Kate

 • Dean-Charles Chapman portait

  Dean-Charles Chapman

  Adam

 • Adam Levy portait

  Adam Levy

  Husband

 • Ben Crompton portait

  Ben Crompton

  Warehouse Caretaker

 • Flynn MacArthur portrait

  Flynn MacArthur

  Boy in Dream

 • Gabriel Strong portrait

  Gabriel Strong

  Boy on Bike

Trailers

Before I Go to Sleep

Wil je Before I Go to Sleep kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Before I Go to Sleep streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Before I Go to Sleep niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Before I Go to Sleep zelfs gratis bekijken.

Before I Go to Sleep downloaden

Wil je Before I Go to Sleep ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Before I Go to Sleep overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Before I Go to Sleep torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Before I Go to Sleep is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Before I Go to Sleep trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Before I Go to Sleep de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.