Before I Go to Sleep
%
63

Before I Go to Sleep

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Before I Go to Sleep

Moeite met waar je nou Before I Go to Sleep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Before I Go to Sleep

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Before I Go to Sleep draait?

Samenvatting

Na een ongeluk van tien jaar geleden, wordt Christine Lucas iedere ochtend wakker zonder zich iets van haar leven te kunnen herinneren. Van haar zorgzame man Ben hoort ze elke dag wie en waar ze is. Christine gaat in het geheim naar de psycholoog dr. Nasch, die haar aanraadt om een videodagboek bij te houden.

Regisseur en acteurs

 • Rowan Joffe portrait

  Rowan Joffe

  Director

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Christine Lucas

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Ben Lucas

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Dr. Nash

 • Anne-Marie Duff portait

  Anne-Marie Duff

  Claire

 • Jing Lusi portait

  Jing Lusi

  Nurse Kate

 • Dean-Charles Chapman portait

  Dean-Charles Chapman

  Adam

 • Adam Levy portait

  Adam Levy

  Husband

 • Ben Crompton portait

  Ben Crompton

  Warehouse Caretaker

 • Flynn MacArthur portrait

  Flynn MacArthur

  Boy in Dream

 • Gabriel Strong portrait

  Gabriel Strong

  Boy on Bike

Trailers

Before I Go to Sleep

Benieuwd naar Before I Go to Sleep? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Before I Go to Sleep draait.

Before I Go to Sleep in de bioscoop

Before I Go to Sleep draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Before I Go to Sleep.

Before I Go to Sleep streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Before I Go to Sleep te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Before I Go to Sleep een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Before I Go to Sleep zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Before I Go to Sleep torrent

Op zoek naar een torrent van Before I Go to Sleep? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Before I Go to Sleep zonder zorgen.

Before I Go to Sleep downloaden

Als Before I Go to Sleep binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Before I Go to Sleep trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Before I Go to Sleep de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.