Before I Go to Sleep
%
63

Before I Go to Sleep

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Before I Go to Sleep

Moeite met waar je nou Before I Go to Sleep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Before I Go to Sleep

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Na een ongeluk van tien jaar geleden, wordt Christine Lucas iedere ochtend wakker zonder zich iets van haar leven te kunnen herinneren. Van haar zorgzame man Ben hoort ze elke dag wie en waar ze is. Christine gaat in het geheim naar de psycholoog dr. Nasch, die haar aanraadt om een videodagboek bij te houden.

Regisseur en acteurs

 • Rowan Joffe portrait

  Rowan Joffe

  Director

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Christine Lucas

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Ben Lucas

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Dr. Nash

 • Anne-Marie Duff portait

  Anne-Marie Duff

  Claire

 • Jing Lusi portait

  Jing Lusi

  Nurse Kate

 • Dean-Charles Chapman portait

  Dean-Charles Chapman

  Adam

 • Adam Levy portait

  Adam Levy

  Husband

 • Ben Crompton portait

  Ben Crompton

  Warehouse Caretaker

 • Flynn MacArthur portrait

  Flynn MacArthur

  Boy in Dream

 • Gabriel Strong portrait

  Gabriel Strong

  Boy on Bike

Trailers

Before I Go to Sleep

Veel gehoord over Before I Go to Sleep en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Before I Go to Sleep heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Before I Go to Sleep streamen

Wil je Before I Go to Sleep, de movie met Nicole Kidman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Before I Go to Sleep zelfs gratis kijken.

Before I Go to Sleep downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Before I Go to Sleep ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Before I Go to Sleep er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Before I Go to Sleep torrent

Op zoek naar een torrent van Before I Go to Sleep? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Before I Go to Sleep te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Before I Go to Sleep trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Before I Go to Sleep. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.