Before the Frost

Before the Frost

Bekijk de trailer

Kijk Before the Frost

Moeite met waar je nou Before the Frost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Denemarken, 1850. Terwijl de winter zijn intrede doet dreigen een boer op leeftijd, Jens, en zijn familie een hongerdood te sterven. Met het vooruitzicht op wederom een harde en onverbiddelijke winter, besluit Jens zijn dochter te laten trouwen met de zoon van zijn buren. Maar wanneer een rijke boer uit de omgeving Jens' land wil kopen, ziet hij dit als een mogelijkheid op een wellicht nog betere toekomst.

Regisseur en acteurs

 • Michael Noer portait

  Michael Noer

  Director

 • Jesper Christensen portait

  Jesper Christensen

  Jens

 • Magnus Krepper portait

  Magnus Krepper

  Gustav

 • Ghita Nørby portait

  Ghita Nørby

  Agnes

 • Elliott Crosset Hove portait

  Elliott Crosset Hove

  Peder

 • Gustav Dyekjær Giese portait

  Gustav Dyekjær Giese

  Laurits

 • Rasmus Hammerich portait

  Rasmus Hammerich

  Holger

 • Oscar Dyekjær Giese portait

  Oscar Dyekjær Giese

  Ole

 • Clara Rosager portait

  Clara Rosager

  Signe

 • Bertil De Lorenzi portrait

  Bertil De Lorenzi

  Mads

Trailers

Before the Frost

Wil je Before the Frost kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Before the Frost streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Before the Frost niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Before the Frost zelfs gratis bekijken.

Before the Frost downloaden

Wil je Before the Frost ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Before the Frost overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Before the Frost torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Before the Frost is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Before the Frost trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Before the Frost de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.