Før frosten/Before the Frost

Før frosten/Before the Frost

Kijk Før frosten/Before the Frost

Moeite met waar je nou Før frosten/Before the Frost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The film takes place somewhere in the Danish countryside in the middle of the 19th century. Here within a small Danish peasant family, harsh circumstances reign. With the prospect of yet another tough winter, the farmer Jens faces an unbearable choice. If the family is to survive the winter, he must settle an agreement with the rich farmer nearby and forsake his own moral as well as his most precious possession, in an effort to secure them all a better life.

Regisseur en acteurs

 • Michael Noer portait

  Michael Noer

  Director

 • Jesper Christensen portait

  Jesper Christensen

  Jens

 • Magnus Krepper portait

  Magnus Krepper

  Gustav

 • Ghita Nørby portait

  Ghita Nørby

  Agnes

 • Elliott Crosset Hove portait

  Elliott Crosset Hove

  Peder

 • Gustav Dyekjær Giese portait

  Gustav Dyekjær Giese

  Laurits

 • Rasmus Hammerich portait

  Rasmus Hammerich

  Holger

 • Oscar Dyekjær Giese portait

  Oscar Dyekjær Giese

  Ole

 • Clara Rosager portait

  Clara Rosager

  Signe

 • Bertil De Lorenzi portrait

  Bertil De Lorenzi

  Mads

Før frosten/Before the Frost

Wil je Før frosten/Before the Frost kijken? De movie van Michael Noer uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Før frosten/Before the Frost op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Før frosten/Before the Frost met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Før frosten/Before the Frost downloaden

Het downloaden van Før frosten/Before the Frost is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Før frosten/Before the Frost ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Før frosten/Before the Frost streamen

Het streamen van Før frosten/Before the Frost heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Før frosten/Before the Frost online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Før frosten/Before the Frost kijkt. Ideaal!

Før frosten/Before the Frost torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Før frosten/Before the Frost. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Før frosten/Before the Frost trailer

Bekijk eerst even de trailer van Før frosten/Before the Frost voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.