Før Frosten (Before the Frost)

Før Frosten (Before the Frost)

Kijk Før Frosten (Before the Frost)

Moeite met waar je nou Før Frosten (Before the Frost) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 17-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

The film takes place somewhere in the Danish countryside in the middle of the 19th century. Here within a small Danish peasant family, harsh circumstances reign. With the prospect of yet another tough winter, the farmer Jens faces an unbearable choice. If the family is to survive the winter, he must settle an agreement with the rich farmer nearby and forsake his own moral as well as his most precious possession, in an effort to secure them all a better life.

Regisseur en acteurs

 • Michael Noer portait

  Michael Noer

  Director

 • Jesper Christensen portait

  Jesper Christensen

  Jens

 • Magnus Krepper portait

  Magnus Krepper

  Gustav

 • Ghita Nørby portait

  Ghita Nørby

  Agnes

 • Elliott Crosset Hove portait

  Elliott Crosset Hove

  Peder

 • Gustav Dyekjær Giese portait

  Gustav Dyekjær Giese

  Laurits

 • Rasmus Hammerich portait

  Rasmus Hammerich

  Holger

 • Oscar Dyekjær Giese portait

  Oscar Dyekjær Giese

  Ole

 • Clara Rosager portait

  Clara Rosager

  Signe

 • Bertil De Lorenzi portrait

  Bertil De Lorenzi

  Mads

Før Frosten (Before the Frost)

Zin om Før Frosten (Before the Frost) lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Før Frosten (Before the Frost) te bekijken voor je op een rijtje.

Før Frosten (Before the Frost) downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Før Frosten (Before the Frost) downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Før Frosten (Before the Frost). Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Før Frosten (Before the Frost) er ook in SD heel goed uit.

Før Frosten (Before the Frost) streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Før Frosten (Before the Frost) net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Før Frosten (Before the Frost) hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Før Frosten (Before the Frost) helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Før Frosten (Before the Frost) torrent

Denk je dat je om Før Frosten (Before the Frost) te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Før Frosten (Before the Frost) trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Før Frosten (Before the Frost) de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.