Before the Rain
%
81

Before the Rain

Kijk Before the Rain

Moeite met waar je nou Before the Rain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dit oorlogsdrama bestaat uit drie delen : In het eerste deel 'Words' wordt de jonge monnik Kiril, die een gelofte van stilte heeft afgelegd, geconfronteerd met een voortvluchtig Albanees meisje Zamira. Een wraakzuchtige bende valt het klooster binnen op zoek naar haar. Voor 'Faces' verplaatsen we ons naar Londen waar de fotoredactrice Anne (Katrin Cartlidge) dagelijks beelden onder ogen krijgt. Zelf wordt ze heen en weer geslingerd tussen haar echtgenoot en haar geliefde, de Macedonische fotograaf Aleksander. Anne weigert met Aleksander naar Macedonië te gaan. Het geweld blijkt echter ook in Londen dichtbij. In 'Pictures' is Aleksander terug in Macedonië, waar hij geconfronteerd wordt met de etnisch religieuze strijd die zijn geboortedorp verscheurt. Als hij Zamira probeert te redden, zijn de gevolgen fataal.

Before the Rain

Benieuwd naar Before the Rain? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Before the Rain kunt bekijken.

Before the Rain streamen

Wil je Before the Rain streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Before the Rain gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Before the Rain downloaden

movies als Before the Rain kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Before the Rain. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Before the Rain. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Before the Rain torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Before the Rain te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Before the Rain trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Before the Rain je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!