Behind Enemy Lines
%
64

Behind Enemy Lines

Nu kijken

Kijk Behind Enemy Lines

Moeite met waar je nou Behind Enemy Lines moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Behind Enemy Lines

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

After he's shot down during a Bosnian surveillance mission, a U.S. Naval Air Navigator (Owen Wilson) carrying photographic evidence of a Serb mass grave is hunted by Serbian soldiers and a relentless tracker. Meanwhile the embattled soldier's Admiral (Gene Hackman) risks his career to carry out a rescue mission delayed by international politics.

Behind Enemy Lines

Behind Enemy Lines streamen

Behind Enemy Lines streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Behind Enemy Lines downloaden

Zin om Behind Enemy Lines te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Behind Enemy Lines te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Behind Enemy Lines torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Behind Enemy Lines makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Behind Enemy Lines trailer

Wil je er zeker van zijn dat Behind Enemy Lines jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.