Behind the Sun
%
77

Behind the Sun

Kijk Behind the Sun

Moeite met waar je nou Behind the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een afgelegen Braziliaanse landbouwersgemeenschap in 1910 houden twee families al jarenlang een bloedige vete in stand. Wanneer de oudste zoon van de familie Breves wordt doodgeschoten door een lid van de familie Ferreira, staat vader Breves erop dat zijn tweede zoon Tonho de bloedwraak uitvoert. Tonho weet echter dat hij met het verdedigen van de familie-eer meteen ook zijn eigen doodvonnis tekent. Hij stelt zich vragen bij de zin van de spiraal van geweld en zoekt naar een alternatieve oplossing. Zijn jongere broer Pacu steunt hem in zijn weerstand, maar het respect voor de traditie weegt zwaar op zijn schouders. Wanneer een rondreizend circus de stad aandoet, wordt Tonho verliefd op de mooie Clara. Hij wil niets liever dan samen met haar verder te reizen...

Regisseur en acteurs

 • Walter Salles portait

  Walter Salles

  Director

 • José Dumont portait

  José Dumont

  Father

 • Rodrigo Santoro portait

  Rodrigo Santoro

  Tonho

 • Rita Assemany portrait

  Rita Assemany

  Mother

 • Ravi Ramos Lacerda portrait

  Ravi Ramos Lacerda

  Pacu

 • Luiz Carlos Vasconcelos portait

  Luiz Carlos Vasconcelos

  Salustiano

 • Flavia Marco Antonio portrait

  Flavia Marco Antonio

  Clara

 • Everaldo Pontes portrait

  Everaldo Pontes

  Old Blind Man (as Everaldo De Souza Pontes)

 • Caio Junqueira portait

  Caio Junqueira

  Inácio

 • Mariana Loureiro portrait

  Mariana Loureiro

  Widow

 • Servílio de Holanda portrait

  Servílio de Holanda

  Isaías

 • Wagner Moura portait

  Wagner Moura

  Matheus

 • Othon Bastos portait

  Othon Bastos

  Mr. Lourenço

Behind the Sun

Behind the Sun streamen

Behind the Sun streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Behind the Sun downloaden

Zin om Behind the Sun te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Behind the Sun te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Behind the Sun torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Behind the Sun makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Behind the Sun trailer

Wil je er zeker van zijn dat Behind the Sun jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.