Behind the Sun
%
77

Behind the Sun

Kijk Behind the Sun

Moeite met waar je nou Behind the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een afgelegen Braziliaanse landbouwersgemeenschap in 1910 houden twee families al jarenlang een bloedige vete in stand. Wanneer de oudste zoon van de familie Breves wordt doodgeschoten door een lid van de familie Ferreira, staat vader Breves erop dat zijn tweede zoon Tonho de bloedwraak uitvoert. Tonho weet echter dat hij met het verdedigen van de familie-eer meteen ook zijn eigen doodvonnis tekent. Hij stelt zich vragen bij de zin van de spiraal van geweld en zoekt naar een alternatieve oplossing. Zijn jongere broer Pacu steunt hem in zijn weerstand, maar het respect voor de traditie weegt zwaar op zijn schouders. Wanneer een rondreizend circus de stad aandoet, wordt Tonho verliefd op de mooie Clara. Hij wil niets liever dan samen met haar verder te reizen...

Regisseur en acteurs

 • Walter Salles portait

  Walter Salles

  Director

 • José Dumont portait

  José Dumont

  Father

 • Rodrigo Santoro portait

  Rodrigo Santoro

  Tonho

 • Rita Assemany portrait

  Rita Assemany

  Mother

 • Ravi Ramos Lacerda portrait

  Ravi Ramos Lacerda

  Pacu

 • Luiz Carlos Vasconcelos portait

  Luiz Carlos Vasconcelos

  Salustiano

 • Flavia Marco Antonio portrait

  Flavia Marco Antonio

  Clara

 • Everaldo Pontes portrait

  Everaldo Pontes

  Old Blind Man (as Everaldo De Souza Pontes)

 • Caio Junqueira portait

  Caio Junqueira

  Inácio

 • Mariana Loureiro portrait

  Mariana Loureiro

  Widow

 • Servílio de Holanda portrait

  Servílio de Holanda

  Isaías

 • Wagner Moura portait

  Wagner Moura

  Matheus

 • Othon Bastos portait

  Othon Bastos

  Mr. Lourenço

Behind the Sun

Op zoek naar Behind the Sun? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Behind the Sun streamen

Het streamen van movies als Behind the Sun heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Behind the Sun waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Behind the Sun dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Behind the Sun downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Behind the Sun te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Behind the Sun torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Behind the Sun trailer

Weet je nog niet zeker of Behind the Sun jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.