Behind the Sun
%
77

Behind the Sun

Kijk Behind the Sun

Moeite met waar je nou Behind the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een afgelegen Braziliaanse landbouwersgemeenschap in 1910 houden twee families al jarenlang een bloedige vete in stand. Wanneer de oudste zoon van de familie Breves wordt doodgeschoten door een lid van de familie Ferreira, staat vader Breves erop dat zijn tweede zoon Tonho de bloedwraak uitvoert. Tonho weet echter dat hij met het verdedigen van de familie-eer meteen ook zijn eigen doodvonnis tekent. Hij stelt zich vragen bij de zin van de spiraal van geweld en zoekt naar een alternatieve oplossing. Zijn jongere broer Pacu steunt hem in zijn weerstand, maar het respect voor de traditie weegt zwaar op zijn schouders. Wanneer een rondreizend circus de stad aandoet, wordt Tonho verliefd op de mooie Clara. Hij wil niets liever dan samen met haar verder te reizen...

Regisseur en acteurs

 • Walter Salles portait

  Walter Salles

  Director

 • José Dumont portait

  José Dumont

  Father

 • Rodrigo Santoro portait

  Rodrigo Santoro

  Tonho

 • Rita Assemany portrait

  Rita Assemany

  Mother

 • Ravi Ramos Lacerda portrait

  Ravi Ramos Lacerda

  Pacu

 • Luiz Carlos Vasconcelos portait

  Luiz Carlos Vasconcelos

  Salustiano

 • Flavia Marco Antonio portrait

  Flavia Marco Antonio

  Clara

 • Everaldo Pontes portrait

  Everaldo Pontes

  Old Blind Man (as Everaldo De Souza Pontes)

 • Caio Junqueira portait

  Caio Junqueira

  Inácio

 • Mariana Loureiro portrait

  Mariana Loureiro

  Widow

 • Servílio de Holanda portrait

  Servílio de Holanda

  Isaías

 • Wagner Moura portait

  Wagner Moura

  Matheus

 • Othon Bastos portait

  Othon Bastos

  Mr. Lourenço

Behind the Sun

Wil je Behind the Sun kijken? De movie van Walter Salles uit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Behind the Sun op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Behind the Sun met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Behind the Sun downloaden

Het downloaden van Behind the Sun is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Behind the Sun ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Behind the Sun streamen

Het streamen van Behind the Sun heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Behind the Sun online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Behind the Sun kijkt. Ideaal!

Behind the Sun torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Behind the Sun. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Behind the Sun trailer

Bekijk eerst even de trailer van Behind the Sun voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.