Behind the Sun
%
77

Behind the Sun

Nu kijken

Kijk Behind the Sun

Moeite met waar je nou Behind the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Behind the Sun

Samenvatting

In een afgelegen Braziliaanse landbouwersgemeenschap in 1910 houden twee families al jarenlang een bloedige vete in stand. Wanneer de oudste zoon van de familie Breves wordt doodgeschoten door een lid van de familie Ferreira, staat vader Breves erop dat zijn tweede zoon Tonho de bloedwraak uitvoert. Tonho weet echter dat hij met het verdedigen van de familie-eer meteen ook zijn eigen doodvonnis tekent. Hij stelt zich vragen bij de zin van de spiraal van geweld en zoekt naar een alternatieve oplossing. Zijn jongere broer Pacu steunt hem in zijn weerstand, maar het respect voor de traditie weegt zwaar op zijn schouders. Wanneer een rondreizend circus de stad aandoet, wordt Tonho verliefd op de mooie Clara. Hij wil niets liever dan samen met haar verder te reizen...

Regisseur en acteurs

 • Walter Salles portait

  Walter Salles

  Director

 • José Dumont portait

  José Dumont

  Father

 • Rodrigo Santoro portait

  Rodrigo Santoro

  Tonho

 • Rita Assemany portrait

  Rita Assemany

  Mother

 • Ravi Ramos Lacerda portrait

  Ravi Ramos Lacerda

  Pacu

 • Luiz Carlos Vasconcelos portait

  Luiz Carlos Vasconcelos

  Salustiano

 • Flavia Marco Antonio portrait

  Flavia Marco Antonio

  Clara

 • Everaldo Pontes portrait

  Everaldo Pontes

  Old Blind Man (as Everaldo De Souza Pontes)

 • Caio Junqueira portait

  Caio Junqueira

  Inácio

 • Mariana Loureiro portrait

  Mariana Loureiro

  Widow

 • Servílio de Holanda portrait

  Servílio de Holanda

  Isaías

 • Wagner Moura portait

  Wagner Moura

  Matheus

 • Othon Bastos portait

  Othon Bastos

  Mr. Lourenço

Behind the Sun

Zin om Behind the Sun lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Behind the Sun te bekijken voor je op een rijtje.

Behind the Sun downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Behind the Sun downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Behind the Sun. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Behind the Sun er ook in SD heel goed uit.

Behind the Sun streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Behind the Sun net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Behind the Sun hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Behind the Sun helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Behind the Sun torrent

Denk je dat je om Behind the Sun te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Behind the Sun trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Behind the Sun de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.