Behold a Pale Horse
%
70

Behold a Pale Horse

Nu kijken

Kijk Behold a Pale Horse

Moeite met waar je nou Behold a Pale Horse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Behold a Pale Horse

Samenvatting

Manuel Artiguez, a famous bandit during the Spanish civil war, has lived in French exile for 20 years. When his mother is dying he considers visiting her secretly in his Spanish home town. But his biggest enemy, the Spanish police officer Vinolas, prepared a trap at the hospital as a chance to finally catch Artiguez.

Regisseur en acteurs

 • Fred Zinnemann portait

  Fred Zinnemann

  Director

 • Gregory Peck portait

  Gregory Peck

  Manuel Artiguez

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Viñolas

 • Omar Sharif portait

  Omar Sharif

  Francisco

 • Raymond Pellegrin portait

  Raymond Pellegrin

  Carlos

 • Paolo Stoppa portait

  Paolo Stoppa

  Pedro

 • Mildred Dunnock portait

  Mildred Dunnock

  Zaganar

 • Daniela Rocca portrait

  Daniela Rocca

  Rosana, Mistress of Vinolas

 • Christian Marquand portait

  Christian Marquand

  Zaganar

 • Marietto Angeletti portrait

  Marietto Angeletti

  Paco Dages

Behold a Pale Horse

Wil je Behold a Pale Horse kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1964 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Behold a Pale Horse streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Behold a Pale Horse niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Behold a Pale Horse zelfs gratis bekijken.

Behold a Pale Horse downloaden

Wil je Behold a Pale Horse ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Behold a Pale Horse overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Behold a Pale Horse torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Behold a Pale Horse is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Behold a Pale Horse trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Behold a Pale Horse de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.