Behold a Pale Horse
%
70

Behold a Pale Horse

Nu kijken

Kijk Behold a Pale Horse

Moeite met waar je nou Behold a Pale Horse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Behold a Pale Horse

Samenvatting

Manuel Artiguez, a famous bandit during the Spanish civil war, has lived in French exile for 20 years. When his mother is dying he considers visiting her secretly in his Spanish home town. But his biggest enemy, the Spanish police officer Vinolas, prepared a trap at the hospital as a chance to finally catch Artiguez.

Regisseur en acteurs

 • Fred Zinnemann portait

  Fred Zinnemann

  Director

 • Gregory Peck portait

  Gregory Peck

  Manuel Artiguez

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Viñolas

 • Omar Sharif portait

  Omar Sharif

  Francisco

 • Raymond Pellegrin portait

  Raymond Pellegrin

  Carlos

 • Paolo Stoppa portait

  Paolo Stoppa

  Pedro

 • Mildred Dunnock portait

  Mildred Dunnock

  Zaganar

 • Daniela Rocca portrait

  Daniela Rocca

  Rosana, Mistress of Vinolas

 • Christian Marquand portait

  Christian Marquand

  Zaganar

 • Marietto Angeletti portrait

  Marietto Angeletti

  Paco Dages

Behold a Pale Horse

Zin om Behold a Pale Horse lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Behold a Pale Horse te bekijken voor je op een rijtje.

Behold a Pale Horse downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Behold a Pale Horse downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Behold a Pale Horse. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Behold a Pale Horse er ook in SD heel goed uit.

Behold a Pale Horse streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Behold a Pale Horse net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Behold a Pale Horse hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Behold a Pale Horse helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Behold a Pale Horse torrent

Denk je dat je om Behold a Pale Horse te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Behold a Pale Horse trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Behold a Pale Horse de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.