Behold a Pale Horse
%
70

Behold a Pale Horse

Nu kijken

Kijk Behold a Pale Horse

Moeite met waar je nou Behold a Pale Horse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Behold a Pale Horse

Samenvatting

Manuel Artiguez, a famous bandit during the Spanish civil war, has lived in French exile for 20 years. When his mother is dying he considers visiting her secretly in his Spanish home town. But his biggest enemy, the Spanish police officer Vinolas, prepared a trap at the hospital as a chance to finally catch Artiguez.

Regisseur en acteurs

 • Fred Zinnemann portait

  Fred Zinnemann

  Director

 • Gregory Peck portait

  Gregory Peck

  Manuel Artiguez

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Viñolas

 • Omar Sharif portait

  Omar Sharif

  Francisco

 • Raymond Pellegrin portait

  Raymond Pellegrin

  Carlos

 • Paolo Stoppa portait

  Paolo Stoppa

  Pedro

 • Mildred Dunnock portait

  Mildred Dunnock

  Zaganar

 • Daniela Rocca portrait

  Daniela Rocca

  Rosana, Mistress of Vinolas

 • Christian Marquand portait

  Christian Marquand

  Zaganar

 • Marietto Angeletti portrait

  Marietto Angeletti

  Paco Dages

Behold a Pale Horse

Behold a Pale Horse streamen

Behold a Pale Horse streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Behold a Pale Horse downloaden

Zin om Behold a Pale Horse te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Behold a Pale Horse te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Behold a Pale Horse torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Behold a Pale Horse makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Behold a Pale Horse trailer

Wil je er zeker van zijn dat Behold a Pale Horse jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.