Behold a Pale Horse
%
70

Behold a Pale Horse

Nu kijken

Kijk Behold a Pale Horse

Moeite met waar je nou Behold a Pale Horse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Behold a Pale Horse

Samenvatting

Manuel Artiguez, a famous bandit during the Spanish civil war, has lived in French exile for 20 years. When his mother is dying he considers visiting her secretly in his Spanish home town. But his biggest enemy, the Spanish police officer Vinolas, prepared a trap at the hospital as a chance to finally catch Artiguez.

Regisseur en acteurs

 • Fred Zinnemann portait

  Fred Zinnemann

  Director

 • Gregory Peck portait

  Gregory Peck

  Manuel Artiguez

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Viñolas

 • Omar Sharif portait

  Omar Sharif

  Francisco

 • Raymond Pellegrin portait

  Raymond Pellegrin

  Carlos

 • Paolo Stoppa portait

  Paolo Stoppa

  Pedro

 • Mildred Dunnock portait

  Mildred Dunnock

  Zaganar

 • Daniela Rocca portrait

  Daniela Rocca

  Rosana, Mistress of Vinolas

 • Christian Marquand portait

  Christian Marquand

  Zaganar

 • Marietto Angeletti portrait

  Marietto Angeletti

  Paco Dages

Behold a Pale Horse

Wil je Behold a Pale Horse kijken? De movie van Fred Zinnemann uit 1964 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Behold a Pale Horse op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Behold a Pale Horse met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Behold a Pale Horse downloaden

Het downloaden van Behold a Pale Horse is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Behold a Pale Horse ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Behold a Pale Horse streamen

Het streamen van Behold a Pale Horse heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Behold a Pale Horse online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Behold a Pale Horse kijkt. Ideaal!

Behold a Pale Horse torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Behold a Pale Horse. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Behold a Pale Horse trailer

Bekijk eerst even de trailer van Behold a Pale Horse voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.