Behold a Pale Horse
%
70

Behold a Pale Horse

Nu kijken

Kijk Behold a Pale Horse

Moeite met waar je nou Behold a Pale Horse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Behold a Pale Horse

Samenvatting

Manuel Artiguez, a famous bandit during the Spanish civil war, has lived in French exile for 20 years. When his mother is dying he considers visiting her secretly in his Spanish home town. But his biggest enemy, the Spanish police officer Vinolas, prepared a trap at the hospital as a chance to finally catch Artiguez.

Regisseur en acteurs

 • Fred Zinnemann portait

  Fred Zinnemann

  Director

 • Gregory Peck portait

  Gregory Peck

  Manuel Artiguez

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Viñolas

 • Omar Sharif portait

  Omar Sharif

  Francisco

 • Raymond Pellegrin portait

  Raymond Pellegrin

  Carlos

 • Paolo Stoppa portait

  Paolo Stoppa

  Pedro

 • Mildred Dunnock portait

  Mildred Dunnock

  Zaganar

 • Daniela Rocca portrait

  Daniela Rocca

  Rosana, Mistress of Vinolas

 • Christian Marquand portait

  Christian Marquand

  Zaganar

 • Marietto Angeletti portrait

  Marietto Angeletti

  Paco Dages

Behold a Pale Horse

Op zoek naar Behold a Pale Horse? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Behold a Pale Horse streamen

Het streamen van movies als Behold a Pale Horse heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Behold a Pale Horse waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Behold a Pale Horse dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Behold a Pale Horse downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Behold a Pale Horse te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Behold a Pale Horse torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Behold a Pale Horse trailer

Weet je nog niet zeker of Behold a Pale Horse jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.