Mit siebzehn
%
72

Mit siebzehn

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mit siebzehn

Moeite met waar je nou Mit siebzehn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mit siebzehn

Samenvatting

De 17-jarige Damien, zoon van een militair, woont bij zijn moeder in de Franse Alpen terwijl z'n vader op buitenlandse missie is. Op school wordt hij fysiek getreiterd door Tom, een geadopteerde jongen wiens moeder ernstig ziek is. De wederzijdse afkeer tussen Damien en Tom wordt een stuk complexer wanneer Damiens moeder besluit om Tom bij hen thuis onderdak te geven.

Regisseur en acteurs

 • André Téchiné portait

  André Téchiné

  Director

 • Sandrine Kiberlain portait

  Sandrine Kiberlain

  Marianne

 • Kacey Mottet Klein portait

  Kacey Mottet Klein

  Damien

 • Alexis Loret portrait

  Alexis Loret

  Nathan

 • Corentin Fila portrait

  Corentin Fila

  Thomas

 • Mama Prassinos portait

  Mama Prassinos

  Christine

Trailers

Mit siebzehn

Wil je Mit siebzehn kijken? De movie van André Téchiné uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Mit siebzehn op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Mit siebzehn met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Mit siebzehn downloaden

Het downloaden van Mit siebzehn is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Mit siebzehn ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Mit siebzehn streamen

Het streamen van Mit siebzehn heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Mit siebzehn online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Mit siebzehn kijkt. Ideaal!

Mit siebzehn torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Mit siebzehn. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Mit siebzehn trailer

Bekijk eerst even de trailer van Mit siebzehn voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.