Being and Doing

Being and Doing

Kijk Being and Doing

Moeite met waar je nou Being and Doing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

About Performance Art and its historical origins including its links with folk customs. The film includes extracts from the work of many different performance artists from England and abroad collected from 1979 to 1983, amongst them: Tibor Hajas (Hungary), Rasa Todosijevic (Yugoslavia), Iain Robertson (Scotland), Zbigniew Warpechowski (Poland), Milan Knizak (Czechoslovakia), Natalia LL (Poland), Ewa Partum (Poland), Jan Mlcoch (Czechoslovakia), Sonia Knox (Northern Ireland), Jerzy Beres (Poland) and Stuart Brisley (England). The film also records the Haxey Hood and Padstow Hobbyhorse folk dances from Lincolnshire and Cornwall respectively.

Being and Doing

Zin om Being and Doing lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Being and Doing te bekijken voor je op een rijtje.

Being and Doing downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Being and Doing downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Being and Doing. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Being and Doing er ook in SD heel goed uit.

Being and Doing streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Being and Doing net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Being and Doing hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Being and Doing helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Being and Doing torrent

Denk je dat je om Being and Doing te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Being and Doing trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Being and Doing de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.