Being Elmo: A Puppeteer's Journey
%
77

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Moeite met waar je nou Being Elmo: A Puppeteer's Journey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Samenvatting

Deze documentaire wordt verteld door Whoopi Goldberg en volgt de carrière van poppenspeler Kevin Clash, de man met de zachte stem achter het harige rode monster Elmo.

Regisseur en acteurs

 • Constance Marks portrait

  Constance Marks

  director

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

 • Kevin Clash portrait

  Kevin Clash

  actor

Trailers

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Op zoek naar Being Elmo: A Puppeteer's Journey? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey streamen

Het streamen van movies als Being Elmo: A Puppeteer's Journey heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Being Elmo: A Puppeteer's Journey waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Being Elmo: A Puppeteer's Journey dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Being Elmo: A Puppeteer's Journey downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Being Elmo: A Puppeteer's Journey te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey trailer

Weet je nog niet zeker of Being Elmo: A Puppeteer's Journey jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.