Being Elmo: A Puppeteer's Journey
%
77

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Moeite met waar je nou Being Elmo: A Puppeteer's Journey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Samenvatting

Deze documentaire wordt verteld door Whoopi Goldberg en volgt de carrière van poppenspeler Kevin Clash, de man met de zachte stem achter het harige rode monster Elmo.

Regisseur en acteurs

 • Constance Marks portrait

  Constance Marks

  director

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

 • Kevin Clash portrait

  Kevin Clash

  actor

Trailers

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Being Elmo: A Puppeteer's Journey streamen

Being Elmo: A Puppeteer's Journey streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Being Elmo: A Puppeteer's Journey downloaden

Zin om Being Elmo: A Puppeteer's Journey te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Being Elmo: A Puppeteer's Journey te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Being Elmo: A Puppeteer's Journey torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Being Elmo: A Puppeteer's Journey makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey trailer

Wil je er zeker van zijn dat Being Elmo: A Puppeteer's Journey jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.