Being Elmo: A Puppeteer's Journey
%
77

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Moeite met waar je nou Being Elmo: A Puppeteer's Journey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Samenvatting

Deze documentaire wordt verteld door Whoopi Goldberg en volgt de carrière van poppenspeler Kevin Clash, de man met de zachte stem achter het harige rode monster Elmo.

Regisseur en acteurs

 • Constance Marks portrait

  Constance Marks

  director

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

 • Kevin Clash portrait

  Kevin Clash

  actor

Trailers

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Wil je Being Elmo: A Puppeteer's Journey kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Being Elmo: A Puppeteer's Journey niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Being Elmo: A Puppeteer's Journey zelfs gratis bekijken.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey downloaden

Wil je Being Elmo: A Puppeteer's Journey ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Being Elmo: A Puppeteer's Journey overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Being Elmo: A Puppeteer's Journey is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Being Elmo: A Puppeteer's Journey trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Being Elmo: A Puppeteer's Journey de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.