Being Elmo: A Puppeteer's Journey
%
77

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Moeite met waar je nou Being Elmo: A Puppeteer's Journey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Samenvatting

Deze documentaire wordt verteld door Whoopi Goldberg en volgt de carrière van poppenspeler Kevin Clash, de man met de zachte stem achter het harige rode monster Elmo.

Regisseur en acteurs

 • Constance Marks portrait

  Constance Marks

  director

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

 • Kevin Clash portrait

  Kevin Clash

  actor

Trailers

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Zin om Being Elmo: A Puppeteer's Journey lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Being Elmo: A Puppeteer's Journey te bekijken voor je op een rijtje.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Being Elmo: A Puppeteer's Journey downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Being Elmo: A Puppeteer's Journey. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Being Elmo: A Puppeteer's Journey er ook in SD heel goed uit.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Being Elmo: A Puppeteer's Journey net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Being Elmo: A Puppeteer's Journey hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Being Elmo: A Puppeteer's Journey helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey torrent

Denk je dat je om Being Elmo: A Puppeteer's Journey te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Being Elmo: A Puppeteer's Journey de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.