Being Flynn
%
64

Being Flynn

Nu kijken

Kijk Being Flynn

Moeite met waar je nou Being Flynn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being Flynn

Samenvatting

Nick Flynn wil schrijver worden, net zoals zijn vader Jonathan die zijn gezin al snel verliet. Tijdens zijn werk in een opvangcentrum voor daklozen komt hij zijn dronken, aan lager wal geraakte vader tegen.

Regisseur en acteurs

 • Paul Weitz portait

  Paul Weitz

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Jonathan Flynn

 • Julianne Moore portait

  Julianne Moore

  Jody Flynn

 • Paul Dano portait

  Paul Dano

  Nick Flynn

 • Olivia Thirlby portait

  Olivia Thirlby

  Denise

 • Eddie Rouse portait

  Eddie Rouse

  Carlos

 • Steve Cirbus portait

  Steve Cirbus

  Jeff

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Joy

 • Victor Rasuk portait

  Victor Rasuk

  Gabriel

 • Liam Broggy portrait

  Liam Broggy

  Young Nick

Being Flynn

Benieuwd naar Being Flynn? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Being Flynn kunt bekijken.

Being Flynn streamen

Wil je Being Flynn streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Being Flynn gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Being Flynn downloaden

movies als Being Flynn kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Being Flynn. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Being Flynn. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Being Flynn torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Being Flynn te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Being Flynn trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Being Flynn je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!