Being Flynn
%
64

Being Flynn

Nu kijken

Kijk Being Flynn

Moeite met waar je nou Being Flynn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being Flynn

Samenvatting

Nick Flynn wil schrijver worden, net zoals zijn vader Jonathan die zijn gezin al snel verliet. Tijdens zijn werk in een opvangcentrum voor daklozen komt hij zijn dronken, aan lager wal geraakte vader tegen.

Regisseur en acteurs

 • Paul Weitz portait

  Paul Weitz

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Jonathan Flynn

 • Julianne Moore portait

  Julianne Moore

  Jody Flynn

 • Paul Dano portait

  Paul Dano

  Nick Flynn

 • Olivia Thirlby portait

  Olivia Thirlby

  Denise

 • Eddie Rouse portait

  Eddie Rouse

  Carlos

 • Steve Cirbus portait

  Steve Cirbus

  Jeff

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Joy

 • Victor Rasuk portait

  Victor Rasuk

  Gabriel

 • Liam Broggy portrait

  Liam Broggy

  Young Nick

Being Flynn

Zin om Being Flynn lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Being Flynn te bekijken voor je op een rijtje.

Being Flynn downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Being Flynn downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Being Flynn. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Being Flynn er ook in SD heel goed uit.

Being Flynn streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Being Flynn net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Being Flynn hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Being Flynn helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Being Flynn torrent

Denk je dat je om Being Flynn te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Being Flynn trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Being Flynn de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.