Being Flynn
%
64

Being Flynn

Nu kijken

Kijk Being Flynn

Moeite met waar je nou Being Flynn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being Flynn

Samenvatting

Nick Flynn wil schrijver worden, net zoals zijn vader Jonathan die zijn gezin al snel verliet. Tijdens zijn werk in een opvangcentrum voor daklozen komt hij zijn dronken, aan lager wal geraakte vader tegen.

Regisseur en acteurs

 • Paul Weitz portait

  Paul Weitz

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Jonathan Flynn

 • Julianne Moore portait

  Julianne Moore

  Jody Flynn

 • Paul Dano portait

  Paul Dano

  Nick Flynn

 • Olivia Thirlby portait

  Olivia Thirlby

  Denise

 • Eddie Rouse portait

  Eddie Rouse

  Carlos

 • Steve Cirbus portait

  Steve Cirbus

  Jeff

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Joy

 • Victor Rasuk portait

  Victor Rasuk

  Gabriel

 • Liam Broggy portrait

  Liam Broggy

  Young Nick

Being Flynn

Wil je Being Flynn kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Being Flynn streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Being Flynn niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Being Flynn zelfs gratis bekijken.

Being Flynn downloaden

Wil je Being Flynn ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Being Flynn overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Being Flynn torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Being Flynn is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Being Flynn trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Being Flynn de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.