Being Flynn
%
64

Being Flynn

Nu kijken

Kijk Being Flynn

Moeite met waar je nou Being Flynn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being Flynn

Samenvatting

Nick Flynn wil schrijver worden, net zoals zijn vader Jonathan die zijn gezin al snel verliet. Tijdens zijn werk in een opvangcentrum voor daklozen komt hij zijn dronken, aan lager wal geraakte vader tegen.

Regisseur en acteurs

 • Paul Weitz portait

  Paul Weitz

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Jonathan Flynn

 • Julianne Moore portait

  Julianne Moore

  Jody Flynn

 • Paul Dano portait

  Paul Dano

  Nick Flynn

 • Olivia Thirlby portait

  Olivia Thirlby

  Denise

 • Eddie Rouse portait

  Eddie Rouse

  Carlos

 • Steve Cirbus portait

  Steve Cirbus

  Jeff

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Joy

 • Victor Rasuk portait

  Victor Rasuk

  Gabriel

 • Liam Broggy portrait

  Liam Broggy

  Young Nick

Being Flynn

Veel gehoord over Being Flynn en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Being Flynn heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Being Flynn streamen

Wil je Being Flynn, de movie met Robert De Niro, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Being Flynn zelfs gratis kijken.

Being Flynn downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Being Flynn ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Being Flynn er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Being Flynn torrent

Op zoek naar een torrent van Being Flynn? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Being Flynn te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Being Flynn trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Being Flynn. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.