Being John Malkovich
%
78

Being John Malkovich

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Being John Malkovich

Moeite met waar je nou Being John Malkovich moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being John Malkovich

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Being John Malkovich draait?

Samenvatting

John Cusack, Cameron Diaz, Catherine Keener and - of course, John Malkovich - star in this brilliant comic fantasy about a puppeteer who discovers a portal into the mind of John Malkovich.

Regisseur en acteurs

 • Spike Jonze portait

  Spike Jonze

  Director

 • John Cusack portait

  John Cusack

  Craig Schwartz

 • Cameron Diaz portait

  Cameron Diaz

  Lotte Schwartz

 • Catherine Keener portait

  Catherine Keener

  Maxine Lund

 • John Malkovich portait

  John Malkovich

  John Horatio Malkovich

 • Orson Bean portait

  Orson Bean

  Dr. Lester

 • Mary Kay Place portait

  Mary Kay Place

  Floris

 • Charlie Sheen portait

  Charlie Sheen

  Charlie

 • W. Earl Brown portait

  W. Earl Brown

  First J.M. Inc. Customer

 • Carlos Jacott portait

  Carlos Jacott

  Larry the Agent

 • Willie Garson portait

  Willie Garson

  Guy in Restaurant

 • Byrne Piven portrait

  Byrne Piven

  Captain Mertin

 • Gregory Sporleder portait

  Gregory Sporleder

  Drunk at Bar

 • Octavia Spencer portait

  Octavia Spencer

  Woman in Elevator

Trailers

Being John Malkovich

Benieuwd naar Being John Malkovich? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Being John Malkovich draait.

Being John Malkovich in de bioscoop

Being John Malkovich draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Being John Malkovich.

Being John Malkovich streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Being John Malkovich te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Being John Malkovich een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Being John Malkovich zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Being John Malkovich torrent

Op zoek naar een torrent van Being John Malkovich? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Being John Malkovich zonder zorgen.

Being John Malkovich downloaden

Als Being John Malkovich binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Being John Malkovich trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Being John Malkovich de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.