Being Mr. Met
%
70

Being Mr. Met

Kijk Being Mr. Met

Moeite met waar je nou Being Mr. Met moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Errol Morris’s fourth of six shorts for ESPN Films, we learn, through a former Mr. Met, what it’s like to be a mascot — to be beloved, but voiceless — and what happens to one’s identity when the time comes to take the suit off.

Being Mr. Met

Benieuwd naar Being Mr. Met? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Being Mr. Met kunt bekijken.

Being Mr. Met streamen

Wil je Being Mr. Met streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Being Mr. Met gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Being Mr. Met downloaden

movies als Being Mr. Met kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Being Mr. Met. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Being Mr. Met. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Being Mr. Met torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Being Mr. Met te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Being Mr. Met trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Being Mr. Met je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!