Being There
%
80

Being There

Nu kijken

Kijk Being There

Moeite met waar je nou Being There moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being There

Samenvatting

Peter Sellers triumphs in his Award-winning role as an illiterate gardener hilariously catapulted into the fast lane of political power. Shirley McLaine and Academy Award(R) winner Melvyn Douglas co-star. Year: 1979 Director: Hal Ashby Starring: Peter Sellers, Shirley MacLaine, Jack Warden MPAA Rating: PG (c) 1979 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Being There

Being There streamen

Being There streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Being There downloaden

Zin om Being There te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Being There te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Being There torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Being There makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Being There trailer

Wil je er zeker van zijn dat Being There jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.