Bekas
%
75

Bekas

Bekijk de trailer

Kijk Bekas

Moeite met waar je nou Bekas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bekas speelt begin jaren ’90 in Irak, wanneer Saddam Hoesseins regime veel druk legt op het Koerdische deel van Irak. Twee dakloze broertjes, Dana en Zana, verloren hun ouders in de eerste Golfoorlog en proberen zichzelf in levensonderhoud te voorzien met schoenen poetsen. Wanneer ze de Hollywoodfilm Superman zien in het lokale bioscoopje, besluiten ze hun held op te zoeken en vertrekken naar Amerika. Ze gaan op pad met hun ezel Michael Jackson en zijn onderweg overgeleverd aan geluk en de vrijgevigheid van anderen. Een hartverwarmende roadmovie over moed, kracht en het tomeloze optimisme van twee kinderen in een setting van geweld en onderdrukking.

Regisseur en acteurs

 • Karzan Kader portait

  Karzan Kader

  Director

 • Zamand Taha portait

  Zamand Taha

  Zana

 • Sarwar Fazil portait

  Sarwar Fazil

  Dana

Trailers

Bekas

Benieuwd naar Bekas? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bekas kunt bekijken.

Bekas streamen

Wil je Bekas streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bekas gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bekas downloaden

movies als Bekas kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bekas. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bekas. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bekas torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bekas te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bekas trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bekas je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!