Bekas
%
75

Bekas

Bekijk de trailer

Kijk Bekas

Moeite met waar je nou Bekas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bekas speelt begin jaren ’90 in Irak, wanneer Saddam Hoesseins regime veel druk legt op het Koerdische deel van Irak. Twee dakloze broertjes, Dana en Zana, verloren hun ouders in de eerste Golfoorlog en proberen zichzelf in levensonderhoud te voorzien met schoenen poetsen. Wanneer ze de Hollywoodfilm Superman zien in het lokale bioscoopje, besluiten ze hun held op te zoeken en vertrekken naar Amerika. Ze gaan op pad met hun ezel Michael Jackson en zijn onderweg overgeleverd aan geluk en de vrijgevigheid van anderen. Een hartverwarmende roadmovie over moed, kracht en het tomeloze optimisme van twee kinderen in een setting van geweld en onderdrukking.

Regisseur en acteurs

 • Karzan Kader portrait

  Karzan Kader

  Director

 • Zamand Taha portrait

  Zamand Taha

  Zana

 • Sarwar Fazil portrait

  Sarwar Fazil

  Dana

Trailers

Bekas

Veel gehoord over Bekas en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bekas heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bekas streamen

Wil je Bekas, de movie met Zamand Taha, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bekas zelfs gratis kijken.

Bekas downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bekas ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bekas er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bekas torrent

Op zoek naar een torrent van Bekas? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bekas te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bekas trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bekas. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.