Belfer
%
85

Belfer

Kijk Belfer

Moeite met waar je nou Belfer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Solomon Belfer, child who arrives to kibbutz after his father fled the country. He dreames of the moment when his father sent him a plane ticket, and he will leave the kibbutz. Meanwhile, he lies in his room and refuses to join the life of the community ...

Regisseur en acteurs

 • Yigal Bursztyn portrait

  Yigal Bursztyn

  Director

 • Jacques Cohen portait

  Jacques Cohen

  Actor

 • Gadi Yagil portrait

  Gadi Yagil

  Actor

 • Hana Laszlo portait

  Hana Laszlo

  Actor

 • Avner Hizkiyahu portait

  Avner Hizkiyahu

  Actor

Belfer

Wil je Belfer kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1978 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Belfer streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Belfer niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Belfer zelfs gratis bekijken.

Belfer downloaden

Wil je Belfer ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Belfer overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Belfer torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Belfer is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Belfer trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Belfer de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.