Belfer
%
85

Belfer

Kijk Belfer

Moeite met waar je nou Belfer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Solomon Belfer, child who arrives to kibbutz after his father fled the country. He dreames of the moment when his father sent him a plane ticket, and he will leave the kibbutz. Meanwhile, he lies in his room and refuses to join the life of the community ...

Regisseur en acteurs

 • Yigal Bursztyn portait

  Yigal Bursztyn

  Director

 • Jacques Cohen portait

  Jacques Cohen

  Actor

 • Gadi Yagil portait

  Gadi Yagil

  Actor

 • Hana Laszlo portait

  Hana Laszlo

  Actor

 • Avner Hizkiyahu portait

  Avner Hizkiyahu

  Actor

Belfer

Wil je Belfer kijken? De movie van Yigal Bursztyn uit 1978 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Belfer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Belfer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Belfer downloaden

Het downloaden van Belfer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Belfer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Belfer streamen

Het streamen van Belfer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Belfer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Belfer kijkt. Ideaal!

Belfer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Belfer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Belfer trailer

Bekijk eerst even de trailer van Belfer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.