Believe Me
%
49

Believe Me

Nu kijken

Kijk Believe Me

Moeite met waar je nou Believe Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Believe Me

Samenvatting

Sam heeft het in z'n vingers het publiek te bewerken. Hij heeft uitstraling, goede looks, een vlotte babbel en een geloofwaardige boodschap. Als hij om giften vraagt voor zijn liefdadigheidswerk stroomt het geld dan ook binnen. En iedereen gelooft wat hij zegt … behalve hijzelf. Sam was ooit een typische student die vooral bezig was met feestjes, afspraken en afstuderen. Maar om een grote studieschuld af te lossen, moet hij met een "out of the box" oplossing komen. Hij overtuigt zijn kamergenoten dat ze heel makkelijk geld kunnen verdienen bij 'het kerkpubliek'. Samen beginnen ze een liefdadigheidsorganisatie die alleen op papier bestaat en gaan ze het land in om campagne te voeren om geld in te zamelen voor een doel … dat net zo nep is als hun boodschap. Om christenen over te halen geld te geven, moet je wel hun taal spreken, hun kledingstijl begrijpen evenals hun zanggedrag in de kerkzaal én moet je hun gebeden kunnen meebidden. En dat lijkt slechts een kwestie van oefenen. Als Callie, die de campagne leidt en op wie Sam stiekem verliefd is, het geheim ontdekt, is voor Sam het moment van de waarheid aangebroken. Op de laatste avond van de campagne, als hij alleen op het podium in de spotlights staat, zal moeten blijken wat hij nou eigenlijk gelooft.

Believe Me

Zin om Believe Me lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Believe Me te bekijken voor je op een rijtje.

Believe Me downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Believe Me downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Believe Me. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Believe Me er ook in SD heel goed uit.

Believe Me streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Believe Me net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Believe Me hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Believe Me helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Believe Me torrent

Denk je dat je om Believe Me te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Believe Me trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Believe Me de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.