Believe Me
%
49

Believe Me

Nu kijken

Kijk Believe Me

Moeite met waar je nou Believe Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Believe Me

Samenvatting

Sam heeft het in z'n vingers het publiek te bewerken. Hij heeft uitstraling, goede looks, een vlotte babbel en een geloofwaardige boodschap. Als hij om giften vraagt voor zijn liefdadigheidswerk stroomt het geld dan ook binnen. En iedereen gelooft wat hij zegt … behalve hijzelf. Sam was ooit een typische student die vooral bezig was met feestjes, afspraken en afstuderen. Maar om een grote studieschuld af te lossen, moet hij met een "out of the box" oplossing komen. Hij overtuigt zijn kamergenoten dat ze heel makkelijk geld kunnen verdienen bij 'het kerkpubliek'. Samen beginnen ze een liefdadigheidsorganisatie die alleen op papier bestaat en gaan ze het land in om campagne te voeren om geld in te zamelen voor een doel … dat net zo nep is als hun boodschap. Om christenen over te halen geld te geven, moet je wel hun taal spreken, hun kledingstijl begrijpen evenals hun zanggedrag in de kerkzaal én moet je hun gebeden kunnen meebidden. En dat lijkt slechts een kwestie van oefenen. Als Callie, die de campagne leidt en op wie Sam stiekem verliefd is, het geheim ontdekt, is voor Sam het moment van de waarheid aangebroken. Op de laatste avond van de campagne, als hij alleen op het podium in de spotlights staat, zal moeten blijken wat hij nou eigenlijk gelooft.

Believe Me

Wil je Believe Me kijken? De movie vanuit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Believe Me op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Believe Me met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Believe Me downloaden

Het downloaden van Believe Me is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Believe Me ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Believe Me streamen

Het streamen van Believe Me heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Believe Me online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Believe Me kijkt. Ideaal!

Believe Me torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Believe Me. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Believe Me trailer

Bekijk eerst even de trailer van Believe Me voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.