Bell Diamond
%
77

Bell Diamond

Kijk Bell Diamond

Moeite met waar je nou Bell Diamond moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A telling story of an unemployed Vietnam vet in Butte, Montana, whose wife leaves him after seven years when she feels there is no longer communication between them and - more painfully and pointedly - because she is unable to have a child owing to his sterility from exposure to Agent Orange. Told in a gentle style, richly emotional, Bell Diamond was made with non-professionals drawn from the community of Butte.

Regisseur en acteurs

 • Jon Jost portait

  Jon Jost

  Director

 • Scott Andersen portrait

  Scott Andersen

  Actor

 • Dan Cornell portrait

  Dan Cornell

  Actor

 • Marshall Gaddis portrait

  Marshall Gaddis

  Actor

 • Alan Godard portrait

  Alan Godard

  Actor

 • Kristi Jean Hager portrait

  Kristi Jean Hager

  Actor

Bell Diamond

Zin om Bell Diamond lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bell Diamond te bekijken voor je op een rijtje.

Bell Diamond downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bell Diamond downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bell Diamond. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bell Diamond er ook in SD heel goed uit.

Bell Diamond streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bell Diamond net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bell Diamond hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bell Diamond helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bell Diamond torrent

Denk je dat je om Bell Diamond te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bell Diamond trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bell Diamond de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.