Belle's Magical World
%
56

Belle's Magical World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Belle's Magical World

Moeite met waar je nou Belle's Magical World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belle's Magical World

Samenvatting

Belle is nog steeds 'te gast' op het betoverende kasteel van Het Beest. De relatie tussen hen is beter en je zou het zelfs vriendschap kunnen noemen. Maar de betovering is nog niet opgeheven en dat betekent dat het personeel nog steeds omgetoverd is en dat er nog veel avonturen in het verschiet liggen.

Regisseur en acteurs

 • Cullen Blaine portrait

  Cullen Blaine

  Director

 • Dale Case portrait

  Dale Case

  Director

 • Robby Benson portait

  Robby Benson

  Beast (voice)

 • Paige O'Hara portait

  Paige O'Hara

  Belle

 • David Ogden Stiers portait

  David Ogden Stiers

  Cogsworth

 • Jerry Orbach portait

  Jerry Orbach

  Lumiere

 • Kimmy Robertson portait

  Kimmy Robertson

  Fifi

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Sultan

Trailers

Belle's Magical World

Belle's Magical World streamen

Belle's Magical World streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Belle's Magical World downloaden

Zin om Belle's Magical World te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Belle's Magical World te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Belle's Magical World torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Belle's Magical World makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Belle's Magical World trailer

Wil je er zeker van zijn dat Belle's Magical World jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.