Belle's Magical World
%
56

Belle's Magical World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Belle's Magical World

Moeite met waar je nou Belle's Magical World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belle's Magical World

Samenvatting

Belle is nog steeds 'te gast' op het betoverende kasteel van Het Beest. De relatie tussen hen is beter en je zou het zelfs vriendschap kunnen noemen. Maar de betovering is nog niet opgeheven en dat betekent dat het personeel nog steeds omgetoverd is en dat er nog veel avonturen in het verschiet liggen.

Regisseur en acteurs

 • Cullen Blaine portrait

  Cullen Blaine

  Director

 • Dale Case portrait

  Dale Case

  Director

 • Robby Benson portait

  Robby Benson

  Beast (voice)

 • Paige O'Hara portait

  Paige O'Hara

  Belle

 • David Ogden Stiers portait

  David Ogden Stiers

  Cogsworth

 • Jerry Orbach portait

  Jerry Orbach

  Lumiere

 • Kimmy Robertson portait

  Kimmy Robertson

  Fifi

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Sultan

Trailers

Belle's Magical World

Veel gehoord over Belle's Magical World en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Belle's Magical World heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Belle's Magical World streamen

Wil je Belle's Magical World, de movie met Robby Benson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Belle's Magical World zelfs gratis kijken.

Belle's Magical World downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Belle's Magical World ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Belle's Magical World er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Belle's Magical World torrent

Op zoek naar een torrent van Belle's Magical World? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Belle's Magical World te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Belle's Magical World trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Belle's Magical World. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.