Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest
%
61

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Moeite met waar je nou Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Samenvatting

Om het Beest tijdens de eenzame kerstdagen wat op te vrolijken, besluit Belle zijn kasteel te versieren. Maar voordat het feest kan beginnen, ontdekken Belle en haar betoverde vriendjes Pendule, Lumière, Mevrouw Tuit, Barstje en het mooie kerstengeltje Angelique, dat het boze pijporgel Forte snode plannen heeft om het feest te verstoren. Vastbesloten om het Beest het kerstfeest te geven dat hij verdient, roept Belle de hulp van haar vriendjes in om het Beest de ware betekenis van Kerst te laten kennen.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Knight portrait

  Andrew Knight

  Director

 • Paige O'Hara portait

  Paige O'Hara

  Belle

 • Robby Benson portait

  Robby Benson

  Beast

 • Jerry Orbach portait

  Jerry Orbach

  Lumiere

 • David Ogden Stiers portait

  David Ogden Stiers

  Cogsworth

 • Bernadette Peters portait

  Bernadette Peters

  Angelique

 • Tim Curry portait

  Tim Curry

  Forte

 • Haley Joel Osment portait

  Haley Joel Osment

  Chip

 • Paul Reubens portait

  Paul Reubens

  Fife

 • Angela Lansbury portait

  Angela Lansbury

  Mrs. Potts

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Phillippe / Sultan

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Axe / Poke

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Various

 • Kath Soucie portait

  Kath Soucie

  Enchantress

Trailers

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest streamen

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest downloaden

Zin om Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest trailer

Wil je er zeker van zijn dat Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.