Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest
%
61

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Moeite met waar je nou Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Samenvatting

Om het Beest tijdens de eenzame kerstdagen wat op te vrolijken, besluit Belle zijn kasteel te versieren. Maar voordat het feest kan beginnen, ontdekken Belle en haar betoverde vriendjes Pendule, Lumière, Mevrouw Tuit, Barstje en het mooie kerstengeltje Angelique, dat het boze pijporgel Forte snode plannen heeft om het feest te verstoren. Vastbesloten om het Beest het kerstfeest te geven dat hij verdient, roept Belle de hulp van haar vriendjes in om het Beest de ware betekenis van Kerst te laten kennen.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Knight portrait

  Andrew Knight

  Director

 • Paige O'Hara portait

  Paige O'Hara

  Belle

 • Robby Benson portait

  Robby Benson

  Beast

 • Jerry Orbach portait

  Jerry Orbach

  Lumiere

 • David Ogden Stiers portait

  David Ogden Stiers

  Cogsworth

 • Bernadette Peters portait

  Bernadette Peters

  Angelique

 • Tim Curry portait

  Tim Curry

  Forte

 • Haley Joel Osment portait

  Haley Joel Osment

  Chip

 • Paul Reubens portait

  Paul Reubens

  Fife

 • Angela Lansbury portait

  Angela Lansbury

  Mrs. Potts

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Phillippe / Sultan

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Axe / Poke

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Various

 • Kath Soucie portait

  Kath Soucie

  Enchantress

Trailers

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Veel gehoord over Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest streamen

Wil je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest, de movie met Paige O'Hara, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest zelfs gratis kijken.

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest torrent

Op zoek naar een torrent van Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.