Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest
%
61

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Moeite met waar je nou Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Samenvatting

Om het Beest tijdens de eenzame kerstdagen wat op te vrolijken, besluit Belle zijn kasteel te versieren. Maar voordat het feest kan beginnen, ontdekken Belle en haar betoverde vriendjes Pendule, Lumière, Mevrouw Tuit, Barstje en het mooie kerstengeltje Angelique, dat het boze pijporgel Forte snode plannen heeft om het feest te verstoren. Vastbesloten om het Beest het kerstfeest te geven dat hij verdient, roept Belle de hulp van haar vriendjes in om het Beest de ware betekenis van Kerst te laten kennen.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Knight portrait

  Andrew Knight

  Director

 • Paige O'Hara portait

  Paige O'Hara

  Belle

 • Robby Benson portait

  Robby Benson

  Beast

 • Jerry Orbach portait

  Jerry Orbach

  Lumiere

 • David Ogden Stiers portait

  David Ogden Stiers

  Cogsworth

 • Bernadette Peters portait

  Bernadette Peters

  Angelique

 • Tim Curry portait

  Tim Curry

  Forte

 • Haley Joel Osment portait

  Haley Joel Osment

  Chip

 • Paul Reubens portait

  Paul Reubens

  Fife

 • Angela Lansbury portait

  Angela Lansbury

  Mrs. Potts

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Phillippe / Sultan

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Axe / Poke

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Various

 • Kath Soucie portait

  Kath Soucie

  Enchantress

Trailers

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest

Wil je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1997 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest zelfs gratis bekijken.

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest downloaden

Wil je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Belle en het Beest: Een betoverend kerstfeest de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.