Bellicher: Cel
%
63

Bellicher: Cel

Nu kijken

Kijk Bellicher: Cel

Moeite met waar je nou Bellicher: Cel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bellicher: Cel

Samenvatting

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher is 's nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Alles wat Michael zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met een bizarre aanklacht, twee spijkerharde rechercheurs en een advocate die hem niet gelooft. Michael ontkomt en gaat koortsachtig op zoek naar antwoorden: wie heeft zijn identiteit gestolen en waarom?

Regisseur en acteurs

 • Peter de Baan portrait

  Peter de Baan

  Director

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Michael Bellicher

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Guusje van Donnee

 • Anna Drijver portait

  Anna Drijver

  Kirsten Bellicher

 • Tim Murck portait

  Tim Murck

  Richard Allaart

 • Dimme Treurniet portrait

  Dimme Treurniet

  Van Bilt

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Steiner

 • Erwin Bozzolini portait

  Erwin Bozzolini

  CID

Bellicher: Cel

Zin om Bellicher: Cel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bellicher: Cel te bekijken voor je op een rijtje.

Bellicher: Cel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bellicher: Cel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bellicher: Cel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bellicher: Cel er ook in SD heel goed uit.

Bellicher: Cel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bellicher: Cel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bellicher: Cel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bellicher: Cel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bellicher: Cel torrent

Denk je dat je om Bellicher: Cel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bellicher: Cel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bellicher: Cel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.