Bellicher: Cel
%
63

Bellicher: Cel

Nu kijken

Kijk Bellicher: Cel

Moeite met waar je nou Bellicher: Cel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bellicher: Cel

Samenvatting

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher is 's nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Alles wat Michael zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met een bizarre aanklacht, twee spijkerharde rechercheurs en een advocate die hem niet gelooft. Michael ontkomt en gaat koortsachtig op zoek naar antwoorden: wie heeft zijn identiteit gestolen en waarom?

Regisseur en acteurs

 • Peter de Baan portrait

  Peter de Baan

  Director

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Michael Bellicher

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Guusje van Donnee

 • Anna Drijver portait

  Anna Drijver

  Kirsten Bellicher

 • Tim Murck portait

  Tim Murck

  Richard Allaart

 • Dimme Treurniet portrait

  Dimme Treurniet

  Van Bilt

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Steiner

 • Erwin Bozzolini portait

  Erwin Bozzolini

  CID

Bellicher: Cel

Bellicher: Cel streamen

Bellicher: Cel streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bellicher: Cel downloaden

Zin om Bellicher: Cel te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bellicher: Cel te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bellicher: Cel torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bellicher: Cel makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bellicher: Cel trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bellicher: Cel jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.