Bellicher: Cel
%
63

Bellicher: Cel

Nu kijken

Kijk Bellicher: Cel

Moeite met waar je nou Bellicher: Cel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bellicher: Cel

Samenvatting

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher is 's nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Alles wat Michael zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met een bizarre aanklacht, twee spijkerharde rechercheurs en een advocate die hem niet gelooft. Michael ontkomt en gaat koortsachtig op zoek naar antwoorden: wie heeft zijn identiteit gestolen en waarom?

Regisseur en acteurs

 • Peter de Baan portrait

  Peter de Baan

  Director

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Michael Bellicher

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Guusje van Donnee

 • Anna Drijver portait

  Anna Drijver

  Kirsten Bellicher

 • Tim Murck portait

  Tim Murck

  Richard Allaart

 • Dimme Treurniet portrait

  Dimme Treurniet

  Van Bilt

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Steiner

 • Erwin Bozzolini portait

  Erwin Bozzolini

  CID

Bellicher: Cel

Veel gehoord over Bellicher: Cel en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bellicher: Cel heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bellicher: Cel streamen

Wil je Bellicher: Cel, de movie met Daan Schuurmans, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bellicher: Cel zelfs gratis kijken.

Bellicher: Cel downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bellicher: Cel ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bellicher: Cel er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bellicher: Cel torrent

Op zoek naar een torrent van Bellicher: Cel? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bellicher: Cel te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bellicher: Cel trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bellicher: Cel. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.