Bellicher: Cel
%
63

Bellicher: Cel

Nu kijken

Kijk Bellicher: Cel

Moeite met waar je nou Bellicher: Cel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bellicher: Cel

Samenvatting

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher is 's nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Alles wat Michael zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met een bizarre aanklacht, twee spijkerharde rechercheurs en een advocate die hem niet gelooft. Michael ontkomt en gaat koortsachtig op zoek naar antwoorden: wie heeft zijn identiteit gestolen en waarom?

Regisseur en acteurs

 • Peter de Baan portrait

  Peter de Baan

  Director

 • Daan Schuurmans portait

  Daan Schuurmans

  Michael Bellicher

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Guusje van Donnee

 • Anna Drijver portait

  Anna Drijver

  Kirsten Bellicher

 • Tim Murck portait

  Tim Murck

  Richard Allaart

 • Dimme Treurniet portrait

  Dimme Treurniet

  Van Bilt

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Steiner

 • Erwin Bozzolini portait

  Erwin Bozzolini

  CID

Bellicher: Cel

Benieuwd naar Bellicher: Cel? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bellicher: Cel kunt bekijken.

Bellicher: Cel streamen

Wil je Bellicher: Cel streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bellicher: Cel gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bellicher: Cel downloaden

movies als Bellicher: Cel kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bellicher: Cel. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bellicher: Cel. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bellicher: Cel torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bellicher: Cel te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bellicher: Cel trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bellicher: Cel je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!