Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kijk Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Moeite met waar je nou Bellingcat - Truth in a Post-Truth World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zij waren het die bijna alle onthullingen deden rond de ramp van MH17 en bewezen dat Rusland verantwoordelijk is. Een groepje nerds en huisvaders die nep-nieuws ontmaskeren en zo de horzel in de pels werden van grootmachten en geheime diensten. Ze noemen zichzelf Bellingcat, in analogie met de kat die een belletje om krijgt, zodat de muizen veilig zijn. Voor het eerst krijgen we de mannen te zien achter dit verhaal. De werkloze Eliot kreeg het idee en langzaamaan sloten er zich steeds meer mensen uit heel de wereld bij hem aan. Ze zijn idealistische puzzelaars, die a la de forensische onderzoekers in de tv-serie CSI, met de schijnbaar meest triviale informatie uit bronnen als Google Earth en Facebook, beetje bij beetje de waarheid weten te achterhalen. Maar dan nog een stuk spannender, want de tegenstanders zijn hier landen als Rusland, Saoedi-Arabië en Syrië. Die absoluut not amused zijn met het werk van Bellingcat. In de huidige oorlogen zetten de strijdende partijen alle middelen in om hun eigen betrokkenheid te verhullen. Journalisten worden geweerd en steeds geavanceerdere manieren gebruikt om het nieuws te beïnvloeden. Het is fantastisch om in de film te zien hoe deze betrokken mannen samen een methode ontwikkelen waarmee je vanuit je bureaustoel hier tegenwicht aan kan bieden. Weliswaar aan de ene kant doodeng, omdat je ineens zo duidelijk ziet hoezeer alle informatie en privacy voor het grijpen ligt op internet en aan de andere kant geweldig. Zij zijn de nieuwe, onorthodoxe, helden van onze tijd.

Regisseur en acteurs

  • Hans Pool portrait

    Hans Pool

    Director

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Wil je Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijken? De movie van Hans Pool uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bellingcat - Truth in a Post-Truth World op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bellingcat - Truth in a Post-Truth World met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World downloaden

Het downloaden van Bellingcat - Truth in a Post-Truth World is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bellingcat - Truth in a Post-Truth World ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World streamen

Het streamen van Bellingcat - Truth in a Post-Truth World heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bellingcat - Truth in a Post-Truth World online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bellingcat - Truth in a Post-Truth World kijkt. Ideaal!

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bellingcat - Truth in a Post-Truth World voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.