Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kijk Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Moeite met waar je nou Bellingcat - Truth in a Post-Truth World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zij waren het die bijna alle onthullingen deden rond de ramp van MH17 en bewezen dat Rusland verantwoordelijk is. Een groepje nerds en huisvaders die nep-nieuws ontmaskeren en zo de horzel in de pels werden van grootmachten en geheime diensten. Ze noemen zichzelf Bellingcat, in analogie met de kat die een belletje om krijgt, zodat de muizen veilig zijn. Voor het eerst krijgen we de mannen te zien achter dit verhaal. De werkloze Eliot kreeg het idee en langzaamaan sloten er zich steeds meer mensen uit heel de wereld bij hem aan. Ze zijn idealistische puzzelaars, die a la de forensische onderzoekers in de tv-serie CSI, met de schijnbaar meest triviale informatie uit bronnen als Google Earth en Facebook, beetje bij beetje de waarheid weten te achterhalen. Maar dan nog een stuk spannender, want de tegenstanders zijn hier landen als Rusland, Saoedi-Arabië en Syrië. Die absoluut not amused zijn met het werk van Bellingcat. In de huidige oorlogen zetten de strijdende partijen alle middelen in om hun eigen betrokkenheid te verhullen. Journalisten worden geweerd en steeds geavanceerdere manieren gebruikt om het nieuws te beïnvloeden. Het is fantastisch om in de film te zien hoe deze betrokken mannen samen een methode ontwikkelen waarmee je vanuit je bureaustoel hier tegenwicht aan kan bieden. Weliswaar aan de ene kant doodeng, omdat je ineens zo duidelijk ziet hoezeer alle informatie en privacy voor het grijpen ligt op internet en aan de andere kant geweldig. Zij zijn de nieuwe, onorthodoxe, helden van onze tijd.

Regisseur en acteurs

  • Hans Pool portrait

    Hans Pool

    Director

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Zin om Bellingcat - Truth in a Post-Truth World lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bellingcat - Truth in a Post-Truth World te bekijken voor je op een rijtje.

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bellingcat - Truth in a Post-Truth World downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bellingcat - Truth in a Post-Truth World. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bellingcat - Truth in a Post-Truth World er ook in SD heel goed uit.

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bellingcat - Truth in a Post-Truth World net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bellingcat - Truth in a Post-Truth World hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bellingcat - Truth in a Post-Truth World helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World torrent

Denk je dat je om Bellingcat - Truth in a Post-Truth World te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bellingcat - Truth in a Post-Truth World de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.