Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Kijk Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Moeite met waar je nou Bellingcat - Truth in a Post-Truth World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zij waren het die bijna alle onthullingen deden rond de ramp van MH17 en bewezen dat Rusland verantwoordelijk is. Een groepje nerds en huisvaders die nep-nieuws ontmaskeren en zo de horzel in de pels werden van grootmachten en geheime diensten. Ze noemen zichzelf Bellingcat, in analogie met de kat die een belletje om krijgt, zodat de muizen veilig zijn. Voor het eerst krijgen we de mannen te zien achter dit verhaal. De werkloze Eliot kreeg het idee en langzaamaan sloten er zich steeds meer mensen uit heel de wereld bij hem aan. Ze zijn idealistische puzzelaars, die a la de forensische onderzoekers in de tv-serie CSI, met de schijnbaar meest triviale informatie uit bronnen als Google Earth en Facebook, beetje bij beetje de waarheid weten te achterhalen. Maar dan nog een stuk spannender, want de tegenstanders zijn hier landen als Rusland, Saoedi-Arabië en Syrië. Die absoluut not amused zijn met het werk van Bellingcat. In de huidige oorlogen zetten de strijdende partijen alle middelen in om hun eigen betrokkenheid te verhullen. Journalisten worden geweerd en steeds geavanceerdere manieren gebruikt om het nieuws te beïnvloeden. Het is fantastisch om in de film te zien hoe deze betrokken mannen samen een methode ontwikkelen waarmee je vanuit je bureaustoel hier tegenwicht aan kan bieden. Weliswaar aan de ene kant doodeng, omdat je ineens zo duidelijk ziet hoezeer alle informatie en privacy voor het grijpen ligt op internet en aan de andere kant geweldig. Zij zijn de nieuwe, onorthodoxe, helden van onze tijd.

Regisseur en acteurs

  • Hans Pool portrait

    Hans Pool

    Director

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World streamen

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World downloaden

Zin om Bellingcat - Truth in a Post-Truth World te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bellingcat - Truth in a Post-Truth World te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bellingcat - Truth in a Post-Truth World makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bellingcat - Truth in a Post-Truth World trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bellingcat - Truth in a Post-Truth World jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.