Belly of the Beast
%
47

Belly of the Beast

Bekijk de trailer

Kijk Belly of the Beast

Moeite met waar je nou Belly of the Beast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jessica Hopper - dochter van ex-CIA-agent Jake Hopper - en haar vriendin Sara Winthorpe worden tijdens hun vakantie in Thailand door de terroristische organisatie Abu Karaf ontvoerd. Die eist de onmiddellijke vrijlating van 20 gevangenen, maar de Amerikaanse overheid weigert resoluut te onderhandelen met de terroristen. Jake wordt hiervan op de hoogte gebracht door één van zijn vroegere collega's en besluit de twee meisjes zelf te gaan bevrijden. Hij reist naar Bangkok, maar hij slaagt er niet in dit onopgemerkt te doen. Zowel de Amerikaanse inlichtingendienst als Abu Karaf wachten de voormalige geheime agent ter plaatse op en willen er alles aan doen om te voorkomen dat hij hun plannen kan dwarsbomen...

Regisseur en acteurs

 • Ching Siu-Tung portait

  Ching Siu-Tung

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Jake Hopper

 • Byron Mann portait

  Byron Mann

  Sunti

 • Monica Lo portait

  Monica Lo

  Lulu

 • Tom Wu portait

  Tom Wu

  General Jantapan

 • Sara Malakul Lane portait

  Sara Malakul Lane

  Jessica Hopper

Trailers

Belly of the Beast

Wil je Belly of the Beast kijken? De movie van Ching Siu-Tung uit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Belly of the Beast op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Belly of the Beast met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Belly of the Beast downloaden

Het downloaden van Belly of the Beast is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Belly of the Beast ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Belly of the Beast streamen

Het streamen van Belly of the Beast heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Belly of the Beast online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Belly of the Beast kijkt. Ideaal!

Belly of the Beast torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Belly of the Beast. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Belly of the Beast trailer

Bekijk eerst even de trailer van Belly of the Beast voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.