Belly of the Beast
%
47

Belly of the Beast

Bekijk de trailer

Kijk Belly of the Beast

Moeite met waar je nou Belly of the Beast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jessica Hopper - dochter van ex-CIA-agent Jake Hopper - en haar vriendin Sara Winthorpe worden tijdens hun vakantie in Thailand door de terroristische organisatie Abu Karaf ontvoerd. Die eist de onmiddellijke vrijlating van 20 gevangenen, maar de Amerikaanse overheid weigert resoluut te onderhandelen met de terroristen. Jake wordt hiervan op de hoogte gebracht door één van zijn vroegere collega's en besluit de twee meisjes zelf te gaan bevrijden. Hij reist naar Bangkok, maar hij slaagt er niet in dit onopgemerkt te doen. Zowel de Amerikaanse inlichtingendienst als Abu Karaf wachten de voormalige geheime agent ter plaatse op en willen er alles aan doen om te voorkomen dat hij hun plannen kan dwarsbomen...

Regisseur en acteurs

 • Ching Siu-Tung portait

  Ching Siu-Tung

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Jake Hopper

 • Byron Mann portait

  Byron Mann

  Sunti

 • Monica Lo portait

  Monica Lo

  Lulu

 • Tom Wu portait

  Tom Wu

  General Jantapan

 • Sara Malakul Lane portait

  Sara Malakul Lane

  Jessica Hopper

Trailers

Belly of the Beast

Zin om Belly of the Beast lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Belly of the Beast te bekijken voor je op een rijtje.

Belly of the Beast downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Belly of the Beast downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Belly of the Beast. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Belly of the Beast er ook in SD heel goed uit.

Belly of the Beast streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Belly of the Beast net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Belly of the Beast hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Belly of the Beast helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Belly of the Beast torrent

Denk je dat je om Belly of the Beast te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Belly of the Beast trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Belly of the Beast de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.