Belly of the Beast
%
47

Belly of the Beast

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Belly of the Beast

Moeite met waar je nou Belly of the Beast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belly of the Beast

Samenvatting

Jessica Hopper - dochter van ex-CIA-agent Jake Hopper - en haar vriendin Sara Winthorpe worden tijdens hun vakantie in Thailand door de terroristische organisatie Abu Karaf ontvoerd. Die eist de onmiddellijke vrijlating van 20 gevangenen, maar de Amerikaanse overheid weigert resoluut te onderhandelen met de terroristen. Jake wordt hiervan op de hoogte gebracht door één van zijn vroegere collega's en besluit de twee meisjes zelf te gaan bevrijden. Hij reist naar Bangkok, maar hij slaagt er niet in dit onopgemerkt te doen. Zowel de Amerikaanse inlichtingendienst als Abu Karaf wachten de voormalige geheime agent ter plaatse op en willen er alles aan doen om te voorkomen dat hij hun plannen kan dwarsbomen...

Regisseur en acteurs

 • Ching Siu-Tung portait

  Ching Siu-Tung

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Jake Hopper

 • Byron Mann portait

  Byron Mann

  Sunti

 • Monica Lo portait

  Monica Lo

  Lulu

 • Tom Wu portait

  Tom Wu

  General Jantapan

 • Sara Malakul Lane portait

  Sara Malakul Lane

  Jessica Hopper

Trailers

Belly of the Beast

Veel gehoord over Belly of the Beast en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Belly of the Beast heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Belly of the Beast streamen

Wil je Belly of the Beast, de movie met Steven Seagal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Belly of the Beast zelfs gratis kijken.

Belly of the Beast downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Belly of the Beast ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Belly of the Beast er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Belly of the Beast torrent

Op zoek naar een torrent van Belly of the Beast? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Belly of the Beast te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Belly of the Beast trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Belly of the Beast. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.