Les bien-aimes
%
62

Les bien-aimes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Les bien-aimes

Moeite met waar je nou Les bien-aimes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les bien-aimes

Samenvatting

In de jaren zestig besluit de jonge Madeleine (Ludivine Sagnier) haar man Jaromil (Rasha Bukvic) achterna te gaan naar Praag. De komst van Russische tanks in de stad zorgt er echter voor dat ze van elkaar gescheiden raken en Madeleine naar Frankrijk terugkeert. Dertig jaar later wordt Vera (Chiara Mastroianni), de dochter van Madeleine en Jaromil, in Londen verliefd op een Amerikaan die haar gevoelens niet volledig kan beantwoorden. Zowel moeder (Catherine Deneuve) als dochter blijven worstelen met hun ware gevoelens en kunnen de verleidingen van het leven nauwelijks weerstaan.

Regisseur en acteurs

 • Christophe Honoré portrait

  Christophe Honoré

  Director

 • Chiara Mastroianni portrait

  Chiara Mastroianni

  Actor

 • Catherine Deneuve portrait

  Catherine Deneuve

  Actor

 • Ludivine Sagnier portrait

  Ludivine Sagnier

  Actor

Trailers

Les bien-aimes

Zin om Les bien-aimes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Les bien-aimes te bekijken voor je op een rijtje.

Les bien-aimes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Les bien-aimes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Les bien-aimes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Les bien-aimes er ook in SD heel goed uit.

Les bien-aimes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Les bien-aimes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Les bien-aimes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Les bien-aimes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Les bien-aimes torrent

Denk je dat je om Les bien-aimes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Les bien-aimes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Les bien-aimes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.