Les bien-aimes
%
62

Les bien-aimes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Les bien-aimes

Moeite met waar je nou Les bien-aimes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les bien-aimes

Samenvatting

In de jaren zestig besluit de jonge Madeleine (Ludivine Sagnier) haar man Jaromil (Rasha Bukvic) achterna te gaan naar Praag. De komst van Russische tanks in de stad zorgt er echter voor dat ze van elkaar gescheiden raken en Madeleine naar Frankrijk terugkeert. Dertig jaar later wordt Vera (Chiara Mastroianni), de dochter van Madeleine en Jaromil, in Londen verliefd op een Amerikaan die haar gevoelens niet volledig kan beantwoorden. Zowel moeder (Catherine Deneuve) als dochter blijven worstelen met hun ware gevoelens en kunnen de verleidingen van het leven nauwelijks weerstaan.

Regisseur en acteurs

 • Christophe Honoré portrait

  Christophe Honoré

  Director

 • Chiara Mastroianni portrait

  Chiara Mastroianni

  Actor

 • Catherine Deneuve portrait

  Catherine Deneuve

  Actor

 • Ludivine Sagnier portrait

  Ludivine Sagnier

  Actor

Trailers

Les bien-aimes

Les bien-aimes streamen

Les bien-aimes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Les bien-aimes downloaden

Zin om Les bien-aimes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Les bien-aimes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Les bien-aimes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Les bien-aimes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Les bien-aimes trailer

Wil je er zeker van zijn dat Les bien-aimes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.