Ben Is Back

Ben Is Back

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ben Is Back

Moeite met waar je nou Ben Is Back moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ben Is Back

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Ben (Lucas Hedges) is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen. Haar liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert al snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin. Binnen een turbulente 24 uur doet Holly er alles aan om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt.

Regisseur en acteurs

 • Peter Hedges portait

  Peter Hedges

  Director

 • Julia Roberts portait

  Julia Roberts

  Holly Burns

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Ben Burns

 • Kathryn Newton portait

  Kathryn Newton

  Ivy Burns

 • Emily Cass McDonnell portait

  Emily Cass McDonnell

  Bobette Parker

Trailers

Ben Is Back

Veel gehoord over Ben Is Back en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ben Is Back heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ben Is Back streamen

Wil je Ben Is Back, de movie met Julia Roberts, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ben Is Back zelfs gratis kijken.

Ben Is Back downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ben Is Back ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ben Is Back er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ben Is Back torrent

Op zoek naar een torrent van Ben Is Back? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ben Is Back te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ben Is Back trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ben Is Back. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.