Ben is Back

Ben is Back

Kijk Ben is Back

Moeite met waar je nou Ben is Back moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 24-01-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

The charming yet troubled Ben Burns returns home to his unsuspecting family one fateful Christmas Eve. Ben's wary mother, Holly Burns welcomes her beloved son's return, but soon learns he is still very much in harm's way. During the 24 hours that may change their lives forever, Holly must do everything in her power to avoid the family's downfall.

Regisseur en acteurs

 • Peter Hedges portait

  Peter Hedges

  Director

 • Julia Roberts portait

  Julia Roberts

  Holly Burns

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Ben Burns

 • Kathryn Newton portait

  Kathryn Newton

  Ivy Burns

 • Emily Cass McDonnell portait

  Emily Cass McDonnell

  Bobette Parker

Ben is Back

Benieuwd naar Ben is Back? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ben is Back kunt bekijken.

Ben is Back streamen

Wil je Ben is Back streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ben is Back gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ben is Back downloaden

movies als Ben is Back kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ben is Back. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ben is Back. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ben is Back torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ben is Back te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ben is Back trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ben is Back je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!