Ben is Back

Ben is Back

Kijk Ben is Back

Moeite met waar je nou Ben is Back moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 24-01-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

The charming yet troubled Ben Burns returns home to his unsuspecting family one fateful Christmas Eve. Ben's wary mother, Holly Burns welcomes her beloved son's return, but soon learns he is still very much in harm's way. During the 24 hours that may change their lives forever, Holly must do everything in her power to avoid the family's downfall.

Regisseur en acteurs

 • Peter Hedges portait

  Peter Hedges

  Director

 • Julia Roberts portait

  Julia Roberts

  Holly Burns

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Ben Burns

 • Kathryn Newton portait

  Kathryn Newton

  Ivy Burns

 • Emily Cass McDonnell portait

  Emily Cass McDonnell

  Bobette Parker

Ben is Back

Ben is Back streamen

Ben is Back streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ben is Back downloaden

Zin om Ben is Back te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ben is Back te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ben is Back torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ben is Back makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ben is Back trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ben is Back jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.