Benda Bilili!
%
75

Benda Bilili!

Nu kijken

Kijk Benda Bilili!

Moeite met waar je nou Benda Bilili! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Benda Bilili!

Samenvatting

Ricky droomt ervan om van de muziekgroep Staff Benda Bilili de beste band van Congo Kinshasa te maken. De muzikanten zijn lichamelijk gehandicapt en rijden rond op aangepaste fietsen. Zij zijn de sterren uit de ghetto bij wie Roger, een straatkind, zich dolgraag wil aansluiten. Door te zingen en te dansen proberen ze te overleven en aan de ellende en gevaren van het straatleven te ontsnappen. Vijf jaar lang werd Staff Benda Bilili gevolgd, vanaf de eerste repetitie tot hun triomf op de internationale festivals. Benda Bilili! is het verhaal van een droom die werkelijkheid is geworden.

Regisseur en acteurs

 • Renaud Barret portrait

  Renaud Barret

  Director

 • Florent de La Tullaye portrait

  Florent de La Tullaye

  Director

 • Léon Likabu portrait

  Léon Likabu

  Himself

 • Roger Landu portrait

  Roger Landu

  Himself

 • Coco Ngambali Yakala portrait

  Coco Ngambali Yakala

  Himself

 • Theo Nsituvuidi portrait

  Theo Nsituvuidi

  Himself

 • Claude Kinunu Montana portrait

  Claude Kinunu Montana

  Himself

 • Paulin Kiara-Maigi portrait

  Paulin Kiara-Maigi

  Himself

 • Djunana Tanga-Suele portrait

  Djunana Tanga-Suele

  Himself

 • Cubain Kabeya portrait

  Cubain Kabeya

  Himself

 • Makembo Nzalé Zadis Mbulu Nzungu portrait

  Makembo Nzalé Zadis Mbulu Nzungu

  HImself

 • Waroma Abi-Ngoma Kabanba Kabose Kasungo portrait

  Waroma Abi-Ngoma Kabanba Kabose Kasungo

  Himself

 • Maria Barli Djongo portrait

  Maria Barli Djongo

  Herself

Benda Bilili!

Veel gehoord over Benda Bilili! en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Benda Bilili! heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Benda Bilili! streamen

Wil je Benda Bilili!, de movie met Léon Likabu, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Benda Bilili! zelfs gratis kijken.

Benda Bilili! downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Benda Bilili! ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Benda Bilili! er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Benda Bilili! torrent

Op zoek naar een torrent van Benda Bilili!? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Benda Bilili! te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Benda Bilili! trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Benda Bilili!. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.