Beneath
%
38

Beneath

Nu kijken

Kijk Beneath

Moeite met waar je nou Beneath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beneath

Samenvatting

When a group of young friends commemorating their high school graduation take a trip to the remote Black Lake, their celebration turns into a nightmare with the sudden appearance of a bloodthirsty, underwater predator. Stuck in a leaking boat with no oars, the teens face the ultimate tests of friendship and sacrifice during a terror stricken fight for survival.

Regisseur en acteurs

 • Larry Fessenden portait

  Larry Fessenden

  Director

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Johnny

 • Bonnie Dennison portait

  Bonnie Dennison

  Kitty

 • Chris Conroy portait

  Chris Conroy

  Matt

 • Jonny Orsini portait

  Jonny Orsini

  Simon

 • Griffin Newman portait

  Griffin Newman

  Zeke

 • Mark Margolis portait

  Mark Margolis

  Mr. Parks

 • Mackenzie Rosman portait

  Mackenzie Rosman

  Deb

Beneath

Op zoek naar Beneath? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Beneath streamen

Het streamen van movies als Beneath heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Beneath waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Beneath dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Beneath downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Beneath te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Beneath torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Beneath trailer

Weet je nog niet zeker of Beneath jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.