Beneath
%
38

Beneath

Nu kijken

Kijk Beneath

Moeite met waar je nou Beneath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beneath

Samenvatting

When a group of young friends commemorating their high school graduation take a trip to the remote Black Lake, their celebration turns into a nightmare with the sudden appearance of a bloodthirsty, underwater predator. Stuck in a leaking boat with no oars, the teens face the ultimate tests of friendship and sacrifice during a terror stricken fight for survival.

Regisseur en acteurs

 • Larry Fessenden portait

  Larry Fessenden

  Director

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Johnny

 • Bonnie Dennison portait

  Bonnie Dennison

  Kitty

 • Chris Conroy portait

  Chris Conroy

  Matt

 • Jonny Orsini portait

  Jonny Orsini

  Simon

 • Griffin Newman portait

  Griffin Newman

  Zeke

 • Mark Margolis portait

  Mark Margolis

  Mr. Parks

 • Mackenzie Rosman portait

  Mackenzie Rosman

  Deb

Beneath

Wil je Beneath kijken? De movie van Larry Fessenden uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beneath op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beneath met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beneath downloaden

Het downloaden van Beneath is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beneath ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beneath streamen

Het streamen van Beneath heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beneath online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beneath kijkt. Ideaal!

Beneath torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beneath. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beneath trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beneath voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.