Beneath
%
38

Beneath

Nu kijken

Kijk Beneath

Moeite met waar je nou Beneath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beneath

Samenvatting

When a group of young friends commemorating their high school graduation take a trip to the remote Black Lake, their celebration turns into a nightmare with the sudden appearance of a bloodthirsty, underwater predator. Stuck in a leaking boat with no oars, the teens face the ultimate tests of friendship and sacrifice during a terror stricken fight for survival.

Regisseur en acteurs

 • Larry Fessenden portait

  Larry Fessenden

  Director

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Johnny

 • Bonnie Dennison portait

  Bonnie Dennison

  Kitty

 • Chris Conroy portait

  Chris Conroy

  Matt

 • Jonny Orsini portait

  Jonny Orsini

  Simon

 • Griffin Newman portait

  Griffin Newman

  Zeke

 • Mark Margolis portait

  Mark Margolis

  Mr. Parks

 • Mackenzie Rosman portait

  Mackenzie Rosman

  Deb

Beneath

Benieuwd naar Beneath? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Beneath kunt bekijken.

Beneath streamen

Wil je Beneath streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Beneath gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Beneath downloaden

movies als Beneath kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Beneath. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beneath. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Beneath torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Beneath te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Beneath trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Beneath je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!