Beneath
%
38

Beneath

Nu kijken

Kijk Beneath

Moeite met waar je nou Beneath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beneath

Samenvatting

When a group of young friends commemorating their high school graduation take a trip to the remote Black Lake, their celebration turns into a nightmare with the sudden appearance of a bloodthirsty, underwater predator. Stuck in a leaking boat with no oars, the teens face the ultimate tests of friendship and sacrifice during a terror stricken fight for survival.

Regisseur en acteurs

 • Larry Fessenden portait

  Larry Fessenden

  Director

 • Daniel Zovatto portait

  Daniel Zovatto

  Johnny

 • Bonnie Dennison portait

  Bonnie Dennison

  Kitty

 • Chris Conroy portait

  Chris Conroy

  Matt

 • Jonny Orsini portait

  Jonny Orsini

  Simon

 • Griffin Newman portait

  Griffin Newman

  Zeke

 • Mark Margolis portait

  Mark Margolis

  Mr. Parks

 • Mackenzie Rosman portait

  Mackenzie Rosman

  Deb

Beneath

Beneath streamen

Beneath streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beneath downloaden

Zin om Beneath te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Beneath te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beneath torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Beneath makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beneath trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beneath jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.