Bennie Stout
%
61

Bennie Stout

Nu kijken

Kijk Bennie Stout

Moeite met waar je nou Bennie Stout moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bennie Stout

Samenvatting

1930. Benjamin "Bennie" Stout heeft dit jaar maar één wens voor Sinterklaas: zijn vader terug uit Spanje zodat de familie gezamenlijk pakjesavond kan vieren. Al snel komt Bennie erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de "stoute kinderen" in Het Grote Boek van Sinterklaas, want als "stout jongetje" moet je mee in de zak naar Spanje... en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Koen Dobbelaer portrait

  Koen Dobbelaer

  Bennie Stout

 • Hanna Verboom portait

  Hanna Verboom

  Rietje

 • Koert-Jan de Bruijn portrait

  Koert-Jan de Bruijn

  Willem

 • Diederik Ebbinge portait

  Diederik Ebbinge

  Mayor

 • Irene Moors portrait

  Irene Moors

  School teacher

Bennie Stout

Veel gehoord over Bennie Stout en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bennie Stout heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bennie Stout streamen

Wil je Bennie Stout, de movie met Koen Dobbelaer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bennie Stout zelfs gratis kijken.

Bennie Stout downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bennie Stout ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bennie Stout er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bennie Stout torrent

Op zoek naar een torrent van Bennie Stout? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bennie Stout te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bennie Stout trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bennie Stout. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.