Benny

Benny

Kijk Benny

Moeite met waar je nou Benny moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Benny is a man who has decided to live alone in a one-bedroom place, alone with his memory, where time fades away. A free spirit and a passionate musician, his life was filled with excesses, but Benny believes that music is philosophy, and that thought makes him leave everything to become the man he wants to be, without any regard for the consequences of his autonomy.

Regisseur en acteurs

  • Argel Ahumada portait

    Argel Ahumada

    Director

  • Jorge Ahumada Barajas portait

    Jorge Ahumada Barajas

    Benny

Benny

Zin om Benny lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Benny te bekijken voor je op een rijtje.

Benny downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Benny downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Benny. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Benny er ook in SD heel goed uit.

Benny streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Benny net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Benny hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Benny helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Benny torrent

Denk je dat je om Benny te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Benny trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Benny de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.