Beowulf
%
40

Beowulf

Kijk Beowulf

Moeite met waar je nou Beowulf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een mysterieus kasteel, aan de rand van niemandsland, wordt elke nacht een aantal bewoners vermoord. In dit kasteel woont ook Kyra, de onstuimige dochter van de kasteelheer. Kyra wordt verliefd op Beowulf - half mens, half god - wiens taak het is om het kwaad te bestrijden en haar te beschermen. Op een nacht staat Beowulf oog in oog met zijn lot: de kwaadaardige demoon Grendel...

Beowulf

Beowulf streamen

Beowulf streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beowulf downloaden

Zin om Beowulf te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Beowulf te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beowulf torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Beowulf makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beowulf trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beowulf jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.