Beowulf
%
62

Beowulf

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beowulf

Moeite met waar je nou Beowulf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beowulf

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen Beowulf draait?

Samenvatting

A timeless epic tale of heroism and triumph, the legendary Old English tale of Beowulf is brought to life by Academy Award®-winning director Robert Zemeckis (The Polar Express, Cast Away) with digital rendering and cutting-edge performance capture technology. The Departed's Ray Winstone stars as the Scandinavian hero who faces an indomitable enemy (played by cult cinema sensation Crispin Glover) alongside a stellar cast that includes Academy Award® winners Anthony Hopkins and Angelina Jolie, Golden Globe nominees John Malkovich and Robin Wright Penn and more. With a script by Oscar® winner Roger Avary and graphic novelist Neil Gaiman, one of the world's oldest heroic sagas is reimagined as never before with the world's newest technology.

Regisseur en acteurs

 • Robert Zemeckis portrait

  Robert Zemeckis

  director

 • Woody Schultz portrait

  Woody Schultz

  actor

 • Sharisse Baker-Bernard portrait

  Sharisse Baker-Bernard

  actor

 • Charlotte Salt portrait

  Charlotte Salt

  actor

 • Sebastian Roché portrait

  Sebastian Roché

  actor

 • Chris Coppola portrait

  Chris Coppola

  actor

 • Angelina Jolie portrait

  Angelina Jolie

  actor

 • Alison Lohman portrait

  Alison Lohman

  actor

 • Crispin Glover portrait

  Crispin Glover

  actor

 • Brendan Gleeson portrait

  Brendan Gleeson

  actor

 • Robin Wright portrait

  Robin Wright

  actor

 • John Malkovich portrait

  John Malkovich

  actor

 • Anthony Hopkins portrait

  Anthony Hopkins

  actor

 • Ray Winstone portrait

  Ray Winstone

  actor

Trailers

Beowulf

Benieuwd naar Beowulf? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Beowulf draait.

Beowulf in de bioscoop

Beowulf draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Beowulf.

Beowulf streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Beowulf te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Beowulf een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Beowulf zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Beowulf torrent

Op zoek naar een torrent van Beowulf? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Beowulf zonder zorgen.

Beowulf downloaden

Als Beowulf binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Beowulf trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Beowulf de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.