Berberian Sound Studio
%
62

Berberian Sound Studio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Berberian Sound Studio

Moeite met waar je nou Berberian Sound Studio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Berberian Sound Studio

Samenvatting

Sound engineer Gilderoy schrikt zich een hoedje wanneer hij een Italiaanse studio binnenstapt waar de geluidsopnames voor de horrorfilm The Equestrian Vortex plaatsvinden. De maffe regisseur Santini heeft hem uitgenodigd om er de geluidseffecten te verzorgen. Hoewel de Brit niet echt vertrouwd is met het genre besluit hij toch aan de slag te gaan in zijn nieuwe benauwende werkomgeving. Al snel beukt deze schijnbaar simpele routineklus in op het gemoed van de brave geluidsmixer. Gilderoy raakt, mede door de taalbarrière en de bloederige beelden die hij moet opsmukken met allerlei effecten, steeds meer vervreemd. Aangejaagd door krijsende achtergrondstemmen en omringd door stugge snuiters zit de Brit gevangen in een akelige cel van geluid.

Regisseur en acteurs

 • Peter Strickland portrait

  Peter Strickland

  Director

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Gilderoy

 • Tonia Sotiropoulou portait

  Tonia Sotiropoulou

  Elena

 • Susanna Capellaro portrait

  Susanna Capellaro

  Veronica

 • Cosimo Fusco portait

  Cosimo Fusco

  Francesco

 • Hilda Péter portait

  Hilda Péter

  Auditionee

 • Layla Amir portrait

  Layla Amir

  Equestrian Girl

 • Eugenia Caruso portrait

  Eugenia Caruso

  Claudia

 • Antonio Mancino portrait

  Antonio Mancino

  Santini

 • Fatma Mohamed portrait

  Fatma Mohamed

  Silvia

 • Chiara D'Anna portrait

  Chiara D'Anna

  Elisa

 • Kata Bartsch portait

  Kata Bartsch

  Screamer

 • Lara Parmiani portait

  Lara Parmiani

  Chiara

 • Suzy Kendall portait

  Suzy Kendall

  Special Scream Performance

Trailers

Berberian Sound Studio

Zin om Berberian Sound Studio lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Berberian Sound Studio te bekijken voor je op een rijtje.

Berberian Sound Studio downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Berberian Sound Studio downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Berberian Sound Studio. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Berberian Sound Studio er ook in SD heel goed uit.

Berberian Sound Studio streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Berberian Sound Studio net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Berberian Sound Studio hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Berberian Sound Studio helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Berberian Sound Studio torrent

Denk je dat je om Berberian Sound Studio te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Berberian Sound Studio trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Berberian Sound Studio de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.