Berberian Sound Studio
%
62

Berberian Sound Studio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Berberian Sound Studio

Moeite met waar je nou Berberian Sound Studio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Berberian Sound Studio

Samenvatting

Sound engineer Gilderoy schrikt zich een hoedje wanneer hij een Italiaanse studio binnenstapt waar de geluidsopnames voor de horrorfilm The Equestrian Vortex plaatsvinden. De maffe regisseur Santini heeft hem uitgenodigd om er de geluidseffecten te verzorgen. Hoewel de Brit niet echt vertrouwd is met het genre besluit hij toch aan de slag te gaan in zijn nieuwe benauwende werkomgeving. Al snel beukt deze schijnbaar simpele routineklus in op het gemoed van de brave geluidsmixer. Gilderoy raakt, mede door de taalbarrière en de bloederige beelden die hij moet opsmukken met allerlei effecten, steeds meer vervreemd. Aangejaagd door krijsende achtergrondstemmen en omringd door stugge snuiters zit de Brit gevangen in een akelige cel van geluid.

Regisseur en acteurs

 • Peter Strickland portrait

  Peter Strickland

  Director

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Gilderoy

 • Tonia Sotiropoulou portait

  Tonia Sotiropoulou

  Elena

 • Susanna Capellaro portrait

  Susanna Capellaro

  Veronica

 • Cosimo Fusco portait

  Cosimo Fusco

  Francesco

 • Hilda Péter portait

  Hilda Péter

  Auditionee

 • Layla Amir portrait

  Layla Amir

  Equestrian Girl

 • Eugenia Caruso portrait

  Eugenia Caruso

  Claudia

 • Antonio Mancino portrait

  Antonio Mancino

  Santini

 • Fatma Mohamed portrait

  Fatma Mohamed

  Silvia

 • Chiara D'Anna portrait

  Chiara D'Anna

  Elisa

 • Kata Bartsch portait

  Kata Bartsch

  Screamer

 • Lara Parmiani portait

  Lara Parmiani

  Chiara

 • Suzy Kendall portait

  Suzy Kendall

  Special Scream Performance

Trailers

Berberian Sound Studio

Wil je Berberian Sound Studio kijken? De movie van Peter Strickland uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Berberian Sound Studio op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Berberian Sound Studio met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Berberian Sound Studio downloaden

Het downloaden van Berberian Sound Studio is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Berberian Sound Studio ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Berberian Sound Studio streamen

Het streamen van Berberian Sound Studio heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Berberian Sound Studio online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Berberian Sound Studio kijkt. Ideaal!

Berberian Sound Studio torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Berberian Sound Studio. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Berberian Sound Studio trailer

Bekijk eerst even de trailer van Berberian Sound Studio voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.