Berberian Sound Studio
%
62

Berberian Sound Studio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Berberian Sound Studio

Moeite met waar je nou Berberian Sound Studio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Berberian Sound Studio

Samenvatting

Sound engineer Gilderoy schrikt zich een hoedje wanneer hij een Italiaanse studio binnenstapt waar de geluidsopnames voor de horrorfilm The Equestrian Vortex plaatsvinden. De maffe regisseur Santini heeft hem uitgenodigd om er de geluidseffecten te verzorgen. Hoewel de Brit niet echt vertrouwd is met het genre besluit hij toch aan de slag te gaan in zijn nieuwe benauwende werkomgeving. Al snel beukt deze schijnbaar simpele routineklus in op het gemoed van de brave geluidsmixer. Gilderoy raakt, mede door de taalbarrière en de bloederige beelden die hij moet opsmukken met allerlei effecten, steeds meer vervreemd. Aangejaagd door krijsende achtergrondstemmen en omringd door stugge snuiters zit de Brit gevangen in een akelige cel van geluid.

Regisseur en acteurs

 • Peter Strickland portrait

  Peter Strickland

  Director

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Gilderoy

 • Tonia Sotiropoulou portait

  Tonia Sotiropoulou

  Elena

 • Susanna Capellaro portrait

  Susanna Capellaro

  Veronica

 • Cosimo Fusco portait

  Cosimo Fusco

  Francesco

 • Hilda Péter portait

  Hilda Péter

  Auditionee

 • Layla Amir portrait

  Layla Amir

  Equestrian Girl

 • Eugenia Caruso portrait

  Eugenia Caruso

  Claudia

 • Antonio Mancino portrait

  Antonio Mancino

  Santini

 • Fatma Mohamed portrait

  Fatma Mohamed

  Silvia

 • Chiara D'Anna portrait

  Chiara D'Anna

  Elisa

 • Kata Bartsch portait

  Kata Bartsch

  Screamer

 • Lara Parmiani portait

  Lara Parmiani

  Chiara

 • Suzy Kendall portait

  Suzy Kendall

  Special Scream Performance

Trailers

Berberian Sound Studio

Wil je Berberian Sound Studio kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Berberian Sound Studio streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Berberian Sound Studio niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Berberian Sound Studio zelfs gratis bekijken.

Berberian Sound Studio downloaden

Wil je Berberian Sound Studio ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Berberian Sound Studio overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Berberian Sound Studio torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Berberian Sound Studio is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Berberian Sound Studio trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Berberian Sound Studio de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.