Bergman Island

Bergman Island

Kijk Bergman Island

Moeite met waar je nou Bergman Island moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The picture revolves around an American filmmaking couple who retreat to the island for the summer to each write screenplays for their upcoming films in an act of pilgrimage to the place that inspired Bergman. As the summer and their screenplays advance, the lines between reality and fiction start to blur against the backdrop of the Island's wild landscape.

Regisseur en acteurs

 • Mia Hansen-Løve portait

  Mia Hansen-Løve

  Director

 • Greta Gerwig portait

  Greta Gerwig

  Actor

 • Mia Wasikowska portait

  Mia Wasikowska

  Actor

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Actor

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Actor

Bergman Island

Veel gehoord over Bergman Island en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bergman Island heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bergman Island streamen

Wil je Bergman Island, de movie met Greta Gerwig, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bergman Island zelfs gratis kijken.

Bergman Island downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bergman Island ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bergman Island er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bergman Island torrent

Op zoek naar een torrent van Bergman Island? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bergman Island te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bergman Island trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bergman Island. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.