Bergman Island

Bergman Island

Kijk Bergman Island

Moeite met waar je nou Bergman Island moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The picture revolves around an American filmmaking couple who retreat to the island for the summer to each write screenplays for their upcoming films in an act of pilgrimage to the place that inspired Bergman. As the summer and their screenplays advance, the lines between reality and fiction start to blur against the backdrop of the Island's wild landscape.

Regisseur en acteurs

 • Mia Hansen-Løve portait

  Mia Hansen-Løve

  Director

 • Greta Gerwig portait

  Greta Gerwig

  Actor

 • Mia Wasikowska portait

  Mia Wasikowska

  Actor

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Actor

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Actor

Bergman Island

Op zoek naar Bergman Island? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bergman Island streamen

Het streamen van movies als Bergman Island heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bergman Island waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bergman Island dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bergman Island downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bergman Island te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bergman Island torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bergman Island trailer

Weet je nog niet zeker of Bergman Island jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.