Berlin Calling
%
73

Berlin Calling

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Berlin Calling

Moeite met waar je nou Berlin Calling moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Berlin Calling

Samenvatting

DJ Ickarus is megapopulair bij zijn fans en toert over de hele wereld, totdat hij in het gekkenhuis belandt nadat hij iets te veel drugs heeft gebruikt.

Regisseur en acteurs

 • Hannes Stöhr portrait

  Hannes Stöhr

  Director

 • Paul Kalkbrenner portait

  Paul Kalkbrenner

  Ickarus

 • Rita Lengyel portait

  Rita Lengyel

  Mathilde

 • Corinna Harfouch portait

  Corinna Harfouch

  Prof. Dr. Petra Paul

 • Araba Walton portait

  Araba Walton

  Corinna

 • Megan Gay portait

  Megan Gay

  Alice

 • Dirk Borchardt portait

  Dirk Borchardt

  Clubchef Tom

Trailers

Berlin Calling

Wil je Berlin Calling kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Berlin Calling streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Berlin Calling niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Berlin Calling zelfs gratis bekijken.

Berlin Calling downloaden

Wil je Berlin Calling ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Berlin Calling overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Berlin Calling torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Berlin Calling is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Berlin Calling trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Berlin Calling de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.