Berlin Calling
%
73

Berlin Calling

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Berlin Calling

Moeite met waar je nou Berlin Calling moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Berlin Calling

Samenvatting

DJ Ickarus is megapopulair bij zijn fans en toert over de hele wereld, totdat hij in het gekkenhuis belandt nadat hij iets te veel drugs heeft gebruikt.

Regisseur en acteurs

 • Hannes Stöhr portait

  Hannes Stöhr

  Director

 • Paul Kalkbrenner portait

  Paul Kalkbrenner

  Ickarus

 • Rita Lengyel portait

  Rita Lengyel

  Mathilde

 • Corinna Harfouch portait

  Corinna Harfouch

  Prof. Dr. Petra Paul

 • Araba Walton portait

  Araba Walton

  Corinna

 • Megan Gay portait

  Megan Gay

  Alice

 • Dirk Borchardt portait

  Dirk Borchardt

  Clubchef Tom

Trailers

Berlin Calling

Wil je Berlin Calling kijken? De movie van Hannes Stöhr uit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Berlin Calling op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Berlin Calling met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Berlin Calling downloaden

Het downloaden van Berlin Calling is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Berlin Calling ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Berlin Calling streamen

Het streamen van Berlin Calling heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Berlin Calling online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Berlin Calling kijkt. Ideaal!

Berlin Calling torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Berlin Calling. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Berlin Calling trailer

Bekijk eerst even de trailer van Berlin Calling voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.