Berlin Syndrome
%
63

Berlin Syndrome

Nu kijken

Kijk Berlin Syndrome

Moeite met waar je nou Berlin Syndrome moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Berlin Syndrome

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

In this tense thriller, Teresa Palmer plays Clare, an Australian photojournalist whose German vacation takes a terrifying turn. While in Berlin, Clare meets an alluring German stranger, Andi (Max Riemelt), and their mutual attraction leads to a night of passion in Andi's apartment. But when Clare wakes up the following morning, she finds that Andi has locked her in the apartment and has no intention of ever letting her leave. As Clare struggles to break free of her prison, a twisted relationship develops between captive and captor. - ( Original Title - Berlin Syndrome )

Regisseur en acteurs

 • Cate Shortland portait

  Cate Shortland

  Director

 • Teresa Palmer portait

  Teresa Palmer

  Clare

 • Max Riemelt portait

  Max Riemelt

  Andi

 • Matthias Habich portait

  Matthias Habich

  Erich

 • Emma Bading portrait

  Emma Bading

  Franka Hummels

 • Lucie Aron portrait

  Lucie Aron

  Elodie Zadikan

Berlin Syndrome

Zin om Berlin Syndrome lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Berlin Syndrome te bekijken voor je op een rijtje.

Berlin Syndrome downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Berlin Syndrome downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Berlin Syndrome. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Berlin Syndrome er ook in SD heel goed uit.

Berlin Syndrome streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Berlin Syndrome net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Berlin Syndrome hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Berlin Syndrome helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Berlin Syndrome torrent

Denk je dat je om Berlin Syndrome te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Berlin Syndrome trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Berlin Syndrome de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.