Berlin Syndrome
%
63

Berlin Syndrome

Nu kijken

Kijk Berlin Syndrome

Moeite met waar je nou Berlin Syndrome moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Berlin Syndrome

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Berlin Syndrome draait?

Samenvatting

In this tense thriller, Teresa Palmer plays Clare, an Australian photojournalist whose German vacation takes a terrifying turn. While in Berlin, Clare meets an alluring German stranger, Andi (Max Riemelt), and their mutual attraction leads to a night of passion in Andi's apartment. But when Clare wakes up the following morning, she finds that Andi has locked her in the apartment and has no intention of ever letting her leave. As Clare struggles to break free of her prison, a twisted relationship develops between captive and captor. - ( Original Title - Berlin Syndrome )

Regisseur en acteurs

 • Cate Shortland portait

  Cate Shortland

  Director

 • Teresa Palmer portait

  Teresa Palmer

  Clare

 • Max Riemelt portait

  Max Riemelt

  Andi

 • Matthias Habich portait

  Matthias Habich

  Erich

 • Emma Bading portrait

  Emma Bading

  Franka Hummels

 • Lucie Aron portrait

  Lucie Aron

  Elodie Zadikan

Berlin Syndrome

Benieuwd naar Berlin Syndrome? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Berlin Syndrome draait.

Berlin Syndrome in de bioscoop

Berlin Syndrome draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Berlin Syndrome.

Berlin Syndrome streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Berlin Syndrome te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Berlin Syndrome een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Berlin Syndrome zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Berlin Syndrome torrent

Op zoek naar een torrent van Berlin Syndrome? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Berlin Syndrome zonder zorgen.

Berlin Syndrome downloaden

Als Berlin Syndrome binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Berlin Syndrome trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Berlin Syndrome de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.