Berlin Syndrome
%
63

Berlin Syndrome

Nu kijken

Kijk Berlin Syndrome

Moeite met waar je nou Berlin Syndrome moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Berlin Syndrome

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

In this tense thriller, Teresa Palmer plays Clare, an Australian photojournalist whose German vacation takes a terrifying turn. While in Berlin, Clare meets an alluring German stranger, Andi (Max Riemelt), and their mutual attraction leads to a night of passion in Andi's apartment. But when Clare wakes up the following morning, she finds that Andi has locked her in the apartment and has no intention of ever letting her leave. As Clare struggles to break free of her prison, a twisted relationship develops between captive and captor. - ( Original Title - Berlin Syndrome )

Regisseur en acteurs

 • Cate Shortland portait

  Cate Shortland

  Director

 • Teresa Palmer portait

  Teresa Palmer

  Clare

 • Max Riemelt portait

  Max Riemelt

  Andi

 • Matthias Habich portait

  Matthias Habich

  Erich

 • Emma Bading portrait

  Emma Bading

  Franka Hummels

 • Lucie Aron portrait

  Lucie Aron

  Elodie Zadikan

Berlin Syndrome

Wil je Berlin Syndrome kijken? De movie van Cate Shortland uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Berlin Syndrome op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Berlin Syndrome met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Berlin Syndrome downloaden

Het downloaden van Berlin Syndrome is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Berlin Syndrome ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Berlin Syndrome streamen

Het streamen van Berlin Syndrome heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Berlin Syndrome online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Berlin Syndrome kijkt. Ideaal!

Berlin Syndrome torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Berlin Syndrome. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Berlin Syndrome trailer

Bekijk eerst even de trailer van Berlin Syndrome voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.