Beverly Hills Chihuahua (NL)
%
48

Beverly Hills Chihuahua (NL)

Kijk Beverly Hills Chihuahua (NL)

Moeite met waar je nou Beverly Hills Chihuahua (NL) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beverly Hills Chihuahua vertelt het verhaal over Chloe (Angela Schijf), een glamourous chihuahua die geniet van haar luxe leven in Beverly Hills. Als de trouwe viervoeter Papi (Tom van Landuyt: de man van Angela Schijf) hopeloos verliefd op haar wordt, draait de verwende Chloe zich om en wilt niets met hem te maken hebben. Wanneer zij vervolgens met de nicht van haar baasje op vakantie gaat naar Mexico en daar verdwaalt, probeert ze haar weg terug te vinden met de hulp van een Duitse Herder, die door zijn verleden de straten van Mexico op zijn poten kent. Gelukkig blijft Papi hopen op de dag dat hij samen met Chloe aan het zwembad kan liggen en zodra hij erachter komt dat Chloe vermist is, vertrekt ook hij richting het zuiden. Samen met drie honden, twee mensen, een sluwe rat en een nerveuze iguana probeert hij zijn ware liefde te redden van haar confrontatie met het ruige straatleven.

Regisseur en acteurs

 • Raja Gosnell portrait

  Raja Gosnell

  Director

 • Angela Schijf portrait

  Angela Schijf

  Actor

 • Bridget Maasland portrait

  Bridget Maasland

  Actor

 • Katja Schuurman-Römer portrait

  Katja Schuurman-Römer

  Actor

 • Tony Neef portrait

  Tony Neef

  Actor

 • Rosanna Kluivert-Lima portrait

  Rosanna Kluivert-Lima

  Actor

 • Lucie de Lange portrait

  Lucie de Lange

  Actor

Beverly Hills Chihuahua (NL)

Zin om Beverly Hills Chihuahua (NL) lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beverly Hills Chihuahua (NL) te bekijken voor je op een rijtje.

Beverly Hills Chihuahua (NL) downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beverly Hills Chihuahua (NL) downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beverly Hills Chihuahua (NL). Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beverly Hills Chihuahua (NL) er ook in SD heel goed uit.

Beverly Hills Chihuahua (NL) streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beverly Hills Chihuahua (NL) net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beverly Hills Chihuahua (NL) hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beverly Hills Chihuahua (NL) helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beverly Hills Chihuahua (NL) torrent

Denk je dat je om Beverly Hills Chihuahua (NL) te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beverly Hills Chihuahua (NL) trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beverly Hills Chihuahua (NL) de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.