Beverly Hills Chihuahua (NL)
%
48

Beverly Hills Chihuahua (NL)

Kijk Beverly Hills Chihuahua (NL)

Moeite met waar je nou Beverly Hills Chihuahua (NL) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beverly Hills Chihuahua vertelt het verhaal over Chloe (Angela Schijf), een glamourous chihuahua die geniet van haar luxe leven in Beverly Hills. Als de trouwe viervoeter Papi (Tom van Landuyt: de man van Angela Schijf) hopeloos verliefd op haar wordt, draait de verwende Chloe zich om en wilt niets met hem te maken hebben. Wanneer zij vervolgens met de nicht van haar baasje op vakantie gaat naar Mexico en daar verdwaalt, probeert ze haar weg terug te vinden met de hulp van een Duitse Herder, die door zijn verleden de straten van Mexico op zijn poten kent. Gelukkig blijft Papi hopen op de dag dat hij samen met Chloe aan het zwembad kan liggen en zodra hij erachter komt dat Chloe vermist is, vertrekt ook hij richting het zuiden. Samen met drie honden, twee mensen, een sluwe rat en een nerveuze iguana probeert hij zijn ware liefde te redden van haar confrontatie met het ruige straatleven.

Regisseur en acteurs

 • Raja Gosnell portrait

  Raja Gosnell

  Director

 • Angela Schijf portrait

  Angela Schijf

  Actor

 • Bridget Maasland portrait

  Bridget Maasland

  Actor

 • Katja Schuurman-Römer portrait

  Katja Schuurman-Römer

  Actor

 • Tony Neef portrait

  Tony Neef

  Actor

 • Rosanna Kluivert-Lima portrait

  Rosanna Kluivert-Lima

  Actor

 • Lucie de Lange portrait

  Lucie de Lange

  Actor

Beverly Hills Chihuahua (NL)

Benieuwd naar Beverly Hills Chihuahua (NL)? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Beverly Hills Chihuahua (NL) kunt bekijken.

Beverly Hills Chihuahua (NL) streamen

Wil je Beverly Hills Chihuahua (NL) streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Beverly Hills Chihuahua (NL) gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Beverly Hills Chihuahua (NL) downloaden

movies als Beverly Hills Chihuahua (NL) kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Beverly Hills Chihuahua (NL). Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beverly Hills Chihuahua (NL). De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Beverly Hills Chihuahua (NL) torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Beverly Hills Chihuahua (NL) te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Beverly Hills Chihuahua (NL) trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Beverly Hills Chihuahua (NL) je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!