Beverly Hills Chihuahua (NL)
%
48

Beverly Hills Chihuahua (NL)

Kijk Beverly Hills Chihuahua (NL)

Moeite met waar je nou Beverly Hills Chihuahua (NL) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beverly Hills Chihuahua vertelt het verhaal over Chloe (Angela Schijf), een glamourous chihuahua die geniet van haar luxe leven in Beverly Hills. Als de trouwe viervoeter Papi (Tom van Landuyt: de man van Angela Schijf) hopeloos verliefd op haar wordt, draait de verwende Chloe zich om en wilt niets met hem te maken hebben. Wanneer zij vervolgens met de nicht van haar baasje op vakantie gaat naar Mexico en daar verdwaalt, probeert ze haar weg terug te vinden met de hulp van een Duitse Herder, die door zijn verleden de straten van Mexico op zijn poten kent. Gelukkig blijft Papi hopen op de dag dat hij samen met Chloe aan het zwembad kan liggen en zodra hij erachter komt dat Chloe vermist is, vertrekt ook hij richting het zuiden. Samen met drie honden, twee mensen, een sluwe rat en een nerveuze iguana probeert hij zijn ware liefde te redden van haar confrontatie met het ruige straatleven.

Regisseur en acteurs

 • Raja Gosnell portrait

  Raja Gosnell

  Director

 • Angela Schijf portrait

  Angela Schijf

  Actor

 • Bridget Maasland portrait

  Bridget Maasland

  Actor

 • Katja Schuurman-Römer portrait

  Katja Schuurman-Römer

  Actor

 • Tony Neef portrait

  Tony Neef

  Actor

 • Rosanna Kluivert-Lima portrait

  Rosanna Kluivert-Lima

  Actor

 • Lucie de Lange portrait

  Lucie de Lange

  Actor

Beverly Hills Chihuahua (NL)

Beverly Hills Chihuahua (NL) streamen

Beverly Hills Chihuahua (NL) streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beverly Hills Chihuahua (NL) downloaden

Zin om Beverly Hills Chihuahua (NL) te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Beverly Hills Chihuahua (NL) te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beverly Hills Chihuahua (NL) torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Beverly Hills Chihuahua (NL) makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beverly Hills Chihuahua (NL) trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beverly Hills Chihuahua (NL) jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.