Bernard and Doris
%
66

Bernard and Doris

Nu kijken

Kijk Bernard and Doris

Moeite met waar je nou Bernard and Doris moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bernard and Doris

Samenvatting

Sympathetic look loosely based on the relationship between tobacco heiress, Doris Duke (1912-1993) - think Duke University - and her shy butler, Bernard Lafferty. The icy and mercurial Duke fires her butler for serving a chilled cantaloupe; the agency sends Lafferty, formerly household staff to Liz Taylor and to Peggy Lee. He's an alcoholic, fresh out of rehab. He gradually becomes Duke's gay alter ego as she romps through life sleeping with young men, making shrewd decisions quickly, managing her fortune and orchids as Lafferty manages her New Jersey estate. With a wine cellar to die for, Bernard falls off the wagon. Can he pull himself together when Doris needs him?

Bernard and Doris

Wil je Bernard and Doris kijken? De movie vanuit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bernard and Doris op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bernard and Doris met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bernard and Doris downloaden

Het downloaden van Bernard and Doris is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bernard and Doris ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bernard and Doris streamen

Het streamen van Bernard and Doris heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bernard and Doris online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bernard and Doris kijkt. Ideaal!

Bernard and Doris torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bernard and Doris. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bernard and Doris trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bernard and Doris voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.