Bernie
%
68

Bernie

Nu kijken

Kijk Bernie

Moeite met waar je nou Bernie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bernie

Samenvatting

Bernie (Black) is de geliefde begrafenisondernemer in een klein stadje in Texas. Zelfs de rijkste en gemeenste weduwe (MacLaine) van de stad is gek op hem. Niemand kan een verkeerd woord zeggen over Bernie zelfs niet als hij een bijzonder wrede misdaad pleegt. Hij vermoordt de weduwe en hij spaart zich nadien geen moeite om de illusie te wekken dat ze nog steeds leeft.

Bernie

Wil je Bernie kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bernie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bernie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bernie downloaden

Het downloaden van Bernie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bernie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bernie streamen

Het streamen van Bernie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bernie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bernie kijkt. Ideaal!

Bernie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bernie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bernie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bernie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.