Bert & Dickie
%
67

Bert & Dickie

Kijk Bert & Dickie

Moeite met waar je nou Bert & Dickie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Thrown together just five weeks before the final of the 1948 London Olympics, Bert Bushnell (Doctor Who's Matt Smith) and Dickie Burnell (Sam Hoare) defied all the odds and made history in the double sculls. This is the story of how they did it - not only by pushing physical and emotional limits, but also by overcoming their vast professional and personal differences.

Bert & Dickie

Wil je Bert & Dickie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bert & Dickie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bert & Dickie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bert & Dickie zelfs gratis bekijken.

Bert & Dickie downloaden

Wil je Bert & Dickie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bert & Dickie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bert & Dickie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bert & Dickie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bert & Dickie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bert & Dickie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.