Besieged
%
70

Besieged

Kijk Besieged

Moeite met waar je nou Besieged moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When an African dictator jails her husband, Shandurai goes into exile in Italy, studying medicine and keeping house for Mr. Kinsky, an eccentric English pianist and composer. She lives in one room of his Roman palazzo. He besieges her with flowers, gifts, and music, declaring passionately that he loves her, would go to Africa with her, would do anything for her. "What do you know of Africa?," she asks, then, in anguish, shouts, "Get my husband out of jail!" The rest of the film plays out the implications of this scene and leaves Shandurai with a choice.

Besieged

Wil je Besieged kijken? De movie vanuit 1998 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Besieged op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Besieged met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Besieged downloaden

Het downloaden van Besieged is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Besieged ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Besieged streamen

Het streamen van Besieged heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Besieged online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Besieged kijkt. Ideaal!

Besieged torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Besieged. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Besieged trailer

Bekijk eerst even de trailer van Besieged voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.