Bessie
%
66

Bessie

Nu kijken

Kijk Bessie

Moeite met waar je nou Bessie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bessie

Samenvatting

Het levensverhaal van de legendarische blueszangeres Bettie Smith. De film draait om de transformatie van een worstelende jonge zangeres naar "The Empress of the Blues", een van de meest succesvolle artiesten van de jaren 20. Behalve haar triomfen, vertelt de film ook over haar vermoedelijke relatie met Ma Rainey en haar strijd met alcoholisme.

Bessie

Bessie streamen

Bessie streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bessie downloaden

Zin om Bessie te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bessie te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bessie torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bessie makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bessie trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bessie jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.