Beta
%
63

Beta

Kijk Beta

Moeite met waar je nou Beta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beta is the story of Raju, the only child of a widowed multi millionaire. Raju's father can provide him anything he wants but Raju's only desire is to get mother's love, in order to please Raju, his father gets married to Nagmani, thinking that she will take care of Raju more than his real mother would. Raju becomes completely devoted to his stepmother, doing whatever she wishes. Time passes by, Raju grows up and gets married to Saraswati. Saraswati discovers that Nagmani's motherly love for Raju is fake and all what Nagmani is interested in, is capturing Raju's wealth.

Beta

Wil je Beta kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1992 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Beta streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Beta niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Beta zelfs gratis bekijken.

Beta downloaden

Wil je Beta ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Beta overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Beta torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Beta is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Beta trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Beta de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.