Bethlehem
%
72

Bethlehem

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bethlehem

Moeite met waar je nou Bethlehem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bethlehem

Samenvatting

Palestijn Sanfur bevindt zich in een onmogelijke positie. Dagelijks heeft hij te maken met Razi, een agent van de Israëlische geheime dienst, die hem twee jaar eerder geworven heeft als informant. In die jaren heeft Razi zich ontpopt tot Sanfur’s mentor en beschermheer. En dan is er Hamas-aanhanger Ibrahim, de oudere broer van Sanfur, die door de Israëliërs gezocht wordt in verband met een aanslag in Jeruzalem. Natuurlijk wil én moet Razi Sanfur gebruiken om Ibrahim in handen te krijgen. Sanfur moet kiezen. Maar voor wie?

Regisseur en acteurs

 • Yuval Adler portrait

  Yuval Adler

  Director

 • Yossi Eini portrait

  Yossi Eini

  Levy

 • Tsahi Halevi portrait

  Tsahi Halevi

  Razi

 • George Iskander portrait

  George Iskander

  Nasser

 • Tarik Kopty portrait

  Tarik Kopty

  Abu Ibrahim

 • Shhadi Maryee portrait

  Shhadi Maryee

  Sanfur

 • Hitham Omari portrait

  Hitham Omari

  Badawi

 • Hisham Suliman portrait

  Hisham Suliman

  Ibrahim

 • Michael Shtamler portrait

  Michael Shtamler

  Einat

 • Dudu Niv portrait

  Dudu Niv

  Shefler

Trailers

Bethlehem

Zin om Bethlehem lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bethlehem te bekijken voor je op een rijtje.

Bethlehem downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bethlehem downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bethlehem. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bethlehem er ook in SD heel goed uit.

Bethlehem streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bethlehem net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bethlehem hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bethlehem helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bethlehem torrent

Denk je dat je om Bethlehem te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bethlehem trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bethlehem de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.