Bethlehem
%
72

Bethlehem

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bethlehem

Moeite met waar je nou Bethlehem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bethlehem

Samenvatting

Palestijn Sanfur bevindt zich in een onmogelijke positie. Dagelijks heeft hij te maken met Razi, een agent van de Israëlische geheime dienst, die hem twee jaar eerder geworven heeft als informant. In die jaren heeft Razi zich ontpopt tot Sanfur’s mentor en beschermheer. En dan is er Hamas-aanhanger Ibrahim, de oudere broer van Sanfur, die door de Israëliërs gezocht wordt in verband met een aanslag in Jeruzalem. Natuurlijk wil én moet Razi Sanfur gebruiken om Ibrahim in handen te krijgen. Sanfur moet kiezen. Maar voor wie?

Regisseur en acteurs

 • Yuval Adler portrait

  Yuval Adler

  Director

 • Yossi Eini portrait

  Yossi Eini

  Levy

 • Tsahi Halevi portrait

  Tsahi Halevi

  Razi

 • George Iskander portrait

  George Iskander

  Nasser

 • Tarik Kopty portrait

  Tarik Kopty

  Abu Ibrahim

 • Shhadi Maryee portrait

  Shhadi Maryee

  Sanfur

 • Hitham Omari portrait

  Hitham Omari

  Badawi

 • Hisham Suliman portrait

  Hisham Suliman

  Ibrahim

 • Michael Shtamler portrait

  Michael Shtamler

  Einat

 • Dudu Niv portrait

  Dudu Niv

  Shefler

Trailers

Bethlehem

Wil je Bethlehem kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bethlehem streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bethlehem niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bethlehem zelfs gratis bekijken.

Bethlehem downloaden

Wil je Bethlehem ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bethlehem overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bethlehem torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bethlehem is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bethlehem trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bethlehem de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.