Betrayal
%
42

Betrayal

Kijk Betrayal

Moeite met waar je nou Betrayal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zakenman Vazgen, kortweg Vaz, was ooit lid van de Armeense maffia maar heeft zich losgemaakt van zijn misdadige verleden. Tenminste, dat dacht hij. Want op een dag wordt zijn oudste zoon beschuldigd van moord. Het slachtoffer is de man van de mooie Natasha, op wie Michael stapelverliefd is. Verblind door de liefde heeft Michael zich nooit gerealiseerd dat Natasha getrouwd was en dat haar man een hoge positie had in de Russische maffia. Vaz ziet zich gedwongen al zijn macht en invloed aan te wenden om zijn zoon te redden. Wat hij niet weet, is dat dat Italiaanse gangster Vincent ook bij de zaak betrokken is en nu probeert de macht te grijpen. Vaz zal een zwaar beroep moeten doen op zijn rechterhand Artut en zijn vroegere vriendschap met Alexander, de grote baas van de Russische maffia. Zal het Vaz lukken zijn gezin en zijn respectabele nieuwe leven veilig te stellen en voorgoed te ontsnappen aan de klauwen van de criminaliteit?

Regisseur en acteurs

 • Eric Roberts portait

  Eric Roberts

  Actor

 • Jack Topalian portrait

  Jack Topalian

  Actor

 • Oleg Taktarov portait

  Oleg Taktarov

  Actor

Betrayal

Wil je Betrayal kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Betrayal streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Betrayal niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Betrayal zelfs gratis bekijken.

Betrayal downloaden

Wil je Betrayal ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Betrayal overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Betrayal torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Betrayal is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Betrayal trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Betrayal de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.